Latgales vēstniecības «Gors» jaunās sezonas ieskaņā - kino un mūzikas mēnesis

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

1.augustā Latgales vēstniecībā "Gors" Rēzeknē notiks kino un mūzikas mēneša atklāšanas pasākums, aizsākot jauno 2014./2015.gada kultūras sezonu.

Par kino un mūzikas mēneša atklāšanas vakaru 1.augustā plkst. 20 gādās improvizators Varis Klausītājs no Karaliskā improvizācijas teātra, par muzikālo saturu rūpēsies džeza trio Evilena Protektore (grupas "Pieneņu vīns" vokāliste), kontrabasists Toms Lipskis un pianists Andris Kauliņš. Vakara noslēgumā plkst. 22 tiks demonstrēta franču romantiskā komēdijdrāma "Mākslinieks" ("The Artist").

Latgales vēstniecībā "Gors" augusta kino un mūzikas programmā notiks 41 pasākums - paredzēti gan tematiski kino mūzikas koncerti, kino seansi uz jumta terases, otrais Starptautiskais kino festivāls "Open Place", latviešu kino seansi, tikšanās ar aktieriem, humora šovi, kā arī simfoniskās, džeza, klasiskās, populārās un šlāgera mūzikas koncerti.

Latgales vēstniecība "Gors" savu pirmo darbības sezonu noslēdza jūnijā, savukārt jūlijā norit dažāda veida tehniski profilaktiski darbi, lai augustā atsāktu darbību.

Pasākumu programma pieejama Latgales vēstniecības "Gors" mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti