Latgales vēstniecībā «Gors» līdz septembrim norisināsies vasaras satikšanās festivāls #VASALIGORĀ

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Jau otro vasaru Latgales vēstniecība "Gors" ikvienu aicina uz satikšanās festivālu "#VASALIGORĀ", kura programmā paredzētas gan svētdienu muzikālās brokastis kafejnīcas "Zīds" dārzā un Jumta terases kino vakari zem klajas debess, gan sestdienu ekskursijas un citi notikumi līdz pat septembrim, informēja koncertzāles pārstāvji.

Festivālu "#VASALIGORĀ" 18. jūnijā aizsāks grupas "Ezeri", Kristīnes Pāžes un Rūdolfa Macata koncertprogramma par godu Imanta Kalniņa 80 gadu jubilejai. Turpmāk koncertzālē ciemosies arī viesi no Angolas, Brazīlijas, Grieķijas un Itālijas koncerprojekta "AYOM" ietvaros. Uzstāsies pašmāju mākslinieki Andrejs Osokins un Ģirts Krūmiņš, teātra trupa "Kvadrifrons", izskanēs arī pavasarī aizsāktā koncertcikla "Atmosfēras" otrais koncerts un meistarklase kopā ar mūziķi Līvu Dumpi. Vasaras noslēgumu 3. septembrī iezīmēs Valmieras Drāmas teātra viesizrāde "Osedžas zeme".

Tāpat vasaras vakaros notiks kino seansi uz "Gora" Jumta terases, pirmo seansu zem klajas debess aizvadot 25. jūnijā ar filmu "Grāmatnīca Parīzē". Filmu seansi notiks arī 8. un 23. jūlijā, 13. un 26. augustā. 

Sākot no 18. jūnija, katru vasaras sestdienu plkst. 12.00 ekskursijā kopā ar gidu varēs iepazīt koncertzāles ikdienā nepieejamās telpas. 

Savukārt mākslas galerijā līdz 20. jūnijam ir apskatāma Leonarda Laganovska izstāde "Pirmizrāde". 16. jūnijā plkst. 17.00 galerijā tiks aizvadīta arī klātienes tikšanās ar izstādes autoru. No 21. jūnija līdz 15. augustam tiks eksponēta Signes Vanadziņas izstāde "Pelni ir pelēkais zelts", kur daļa izstādes darbu ir veidoti, krāsas jaucot kopā ar pelniem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti