Labdarības ballē vāks līdzekļus Rīgas Latviešu biedrības nama telpu renovācijai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Valsts svētku priekšvakarā, 17.novembrī, Rīgas Latviešu biedrības namā notiks labdarības balle, kuras laikā tiks vākti ziedojumi biedrības nama vestibila, halles un garderobes telpu renovācijai.

Šāda labdarības balle norisināsies jau trešo gadu, tās patronese ir eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga.

"Ir tā, ka cilvēkiem vai nu piemīt, vai nepiemīt tāda lieta kā labdarības gēns. Es gribētu teikt, ka Latvijā ļoti daudz ko izdarījusi sabiedrība ziedojot. Šādi cilvēki, kuri apvienojas labdarībai, ir ļoti daudz. Viņi apvienojušies arī dažādos labdarības klubos - "Rotari", "Lauvu klubs", "Klubs 41", "Zontas", "Samarieši". Es varētu nosaukt vēl daudzus citus," stāsta labdarības balles rīcības komitejas locekle Mairita Solima.

Tā pirms trim gadiem šiem labdarības klubiem radās ideja, ka reizi gadā tiem, kas dara labu, citam ar citu būtu jāsatiekas.

"Par pirmajās ballēs saziedotajiem līdzekļiem mēs ziedojām šo summu - tie bija vairāk nekā 4000 latu Rozentāla panno izgaismošanai. Pagājušā gada un šī gada mērķis ir Rīgas Latviešu biedrības nama ieeja, garderobe un halle, kas, kā mums šķiet, prasās pēc jaunas smaržas. To uzņēmies arhitekts Mārtiņš Pīlēns," norāda Mairita Solima.

Plānots, ka labdarības ballē piedalīsies un svētku uzrunu teiks arī pasākuma patronese Vaira Vīķe- Freiberga.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti