Kultūrtelpā «Strops» Mežaparkā pasākumu sezonu atklās duets «Stīgas»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Trešdien, 24. maijā, plkst. 19.00 Mežaparkā ar Ingas Gailes un Edgara Mākena muzikālu dzejas performanci tiks atklāta jaunās kultūrtelpas “Strops” pasākumu sezona. Koncerti gaidāmi arī Janševska prospekta un Atpūtas alejas krustojumā, kā arī Ķengaragā.

Dzejnieces Ingas Gailes un mūziķa Edgara Mākena dueta “Stīgas” performance būs pirmais pasākums atklātajā kultūrtelpā Mežaparkā, kurā visas vasaras garumā notiks regulāri kultūras, izklaides un dzīvesveida pasākumi, vēsta rīkotāji. 

Ķengaragā pasākums gaidāms ceturtdien, 25. maijā, plkst. 19.00, kad muzikālo sezonu atklās modernā folka duets “Pastakaste”, kurā muzicē Andrejs Grimms un Mare P. Ābele. Skanēs stāsti un dziesmas no jaunās koncertprogrammas “Visādas mājas”.

Kultūrtelpas darbosies līdz pat 10. septembrim. Visus pasākumus varēs apmeklēt bez maksas.

Mobilās kultūras telpas “Stropi” no 20. maija darbojas Mežaparkā, Janševska prospekta un Atpūtas alejas krustojumā, kā arī Ķengaragā, Mazjumpravas muižas teritorijā.

“Stropos” ikdienā iespējams aplūkot Mežaparka un Ķengaraga apkaimēm veltītu ekspozīciju.

Par aktualitātēm un pasākumiem mobilajās kultūrtelpās “Stropi” visas vasaras garumā, var uzzināt tīmekļa vietnēs un "Stropi" facebook kontā.  

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti