Rīta Panorāma

Telefonitnervija ar Santu Līviņu

Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Intu Teterovski

Skype intervija ar Armandu Siliņu

Kultūras deserts četros slāņos – festivāls «Sansusī» aicina uz vakaru Cēsīs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

“Sansusī” radošā komanda 11. jūlija vakarā aicina cēsniekus un Cēsu viesus iesaistīties radošā provokācijā jeb baudīt kultūras desertu četros slāņos norisē “Vakars Cēsīs” Ruckas rezidenču centra pagalmā, medijus informēja organizatori.

Vakara oficiālā daļa sāksies pulksten 18.00 ar Ievas Salietes klavesīna mūzikas koncertu, kurā apvienosies baroka un mūsdienu skaņdarbi.

Vakaru turpinās Krišjāņa Santa un Ievas Gaurilčikaites laikmetīgās dejas izrāde “Labrys”. Par izrādi pasākuma rīkotāji teic: “Tā rada mānīgu iespaidu, ka ir saprotami organizēta, tomēr tajā ļoti ātri varēs apmaldīties.”

Pilnīgākai emociju gammai trešajā deserta kārtā būs mūziķu kautiņš, kurā sacentīsies pianisti – Ēvalds Lazarevičs un Agnese Egliņa.

Vakara noslēgumā, lai piedzīvoto absorbētu, gaidāma tradicionālā “Sansusī” 20 minūšu diskotēka, kurā par mūziku gādās DJ Platons Buravickis.

Septītais festivāls “Sansusī” Aknīstē šogad notiks no 7. līdz 9. augustam. Kopš 2016. gada notiek “Sansusī” vakari Rīgā. Cēsis ir pirmā vieta pēc Rīgas, kur tiek organizēts “Sansusī” vakars.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti