Kultūras akadēmija aicina studētgribētājus uz virtuālu informācijas dienu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

8. maijā Latvijas Kultūras akadēmija (LKA) aicina ciemos, lai studētgribētājus pacienātu ar to, ko pandēmijas ierobežojumi šajā gadā lieguši, – ar klātbūtni, akadēmijas īpašo auru un vidi. Ikvienam būs iespēja kopā ar iedvesmojošām LKA personībām atklāt aizraujošus pieredzes stāstus un svinēt satikšanos, kaut arī virtuālu, informēja LKA pārstāvji.

No pulksten 12.00 līdz 15.00 LKA "Facebook" lapā ikvienam būs iespēja doties 16 epizožu audiovizuālā ceļojumā “KLĀTbūt”, virtuāli paviesojoties akadēmijas telpās Ludzas ielā 24, teātra mājā “Zirgu pasts” un Nacionālajā filmu skolā, kā arī iepazīstoties ar programmu un apakšprogrammu vadītājiem un studentiem. Radošā komanda – Artūrs Apsītis, Kristiāna Paula Lībiete, Helmuts Bondars, Ritvars Bluka, Artis Pārups un Beātrise Helpeja – dosies kopā izzināt, ko nozīmē "KLĀTbūt" Latvijas Kultūras akadēmijā un kultūrā.

Savukārt no pulksten 15.00 līdz 19.00 uz tikšanos "Zoom" platformā aicinās LKA bakalaura, maģistra un doktora programmu un apakšprogrammu vadītāji.

2021. gada vasarā studijas LKA būs iespējams uzsākt programmas “Mākslas” piecās apakšprogrammās “Kultūras un mākslu studijas”, “Kultūras socioloģija un menedžments”, “Starpkultūru sakari” (divās specializācijās: Latvija – Itālija, Latvija – Vācija / Nīderlande), “Dramatiskā teātra aktiera māksla” un “Dramatiskā teātra režijas māksla”, kā arī programmās “Radošās industrijas” (kopā ar Rīgas Tehnisko universitāti), “Laikmetīgā dejas māksla” un “Audiovizuālā māksla”. Maģistra studiju līmenī uzņemšana notiks programmas “Mākslas” apakšprogrammā “Kultūras menedžments”, kā arī programmās “Radošās industrijas un izaugsmes menedžments” (kopā ar Rīgas Tehnisko universitāti) un “Kultūras mantojuma pārvaldība un komunikācija”. Tāpat uzņemšana notiks arī akadēmiskā un profesionālā doktora studiju programmās.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti