KM valsts sekretāres vietniece starptautisko lietu, sabiedrības integrācijas un mediju jautājumos būs Selga Laizāne

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

No 14. septembra par Kultūras ministrijas (KM) valsts sekretāres vietnieces starptautisko lietu, sabiedrības integrācijas un mediju jautājumos pienākumu izpildītāju iecelta Selga Laizāne, informēja KM Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Lita Kokale.

Jaunos pienākumus KM valsts sekretāres vietniece Latvijas valsts simtgades jautājumos Selga Laizāne veiks, saglabājot atbildību arī par ''LV100'' jomu, kuras pārvaldība noslēgsies 2021. gada sākumā.

Selgas Laizānes uzdevums būs vadīt, organizēt un pārraudzīt KM Sabiedrības integrācijas departamenta, Starptautiskās sadarbības un ES politikas nodaļas, Mediju politikas nodaļas, kā arī Latvijas valsts simtgades biroja darbu, kā arī izstrādāt un īstenot minēto jomu politiku.

Kopš 2017. gada Laizāne ir KM valsts sekretāres vietniece Latvijas valsts simtgades jautājumos, iepriekš bijusi kultūras ministres padomniece nacionāli un starptautiski nozīmīgu pasākumu jautājumos, vadījusi Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē sekretariāta publiskās diplomātijas un kultūras programmas departamenta darbu, bijusi Latvijas Nacionālās operas izpilddirektore un Latvijas Televīzijas ģenerāldirektora vietniece programmas jautājumos – Pirmā kanāla direktore.

Laizānes darba pieredze iegūta, pildot arīdzan Latvijas Republikas iestāšanās Eiropas Savienībā pirmsreferenduma informēšanas pasākuma vadības grupas darbu vadītājas vietnieces amatā, Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas (ERAB) Pilnvarnieku gada sanāksmes Rīgā Koordinācijas centru un Latvijas Privatizācijas aģentūras Ārējo sakaru departamentu.

Laizāne absolvējusi Latvijas Universitāti, iegūstot komunikācijas zinātņu maģistra un angļu valodas filologa maģistra grādus, kā arī Rīgas Tehniskās universitātes Biznesa institūtu, pabeidzot Pre-MBA kursu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti