«Kilograma kultūras» ceremonijā uzstāsies Pauls, «Instrumenti» un «Art-i-Shock»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

14.februāra vakarā taps zināmi sabiedrisko mediju balvas „Kilograms kultūras” pagājušā gada laureāti. Žūrija, ko veido Latvijas Radio un Latvijas Televīzijas kultūras žurnālisti, visa gada garumā vērtēja notikumus astoņās kategorijās – mūzika, teātris, literatūra, vizuālā māksla, kino, mantojums, pārsteigums un gada notikums. Ceremonijas tiešraide būs skatāma arī lsm.lv interneta tiešraidē no plkst. 21.00.

Par žūrijas izraudzītajiem finālistiem notika publikas balsojums internetā, un šovakar kļūs zināmi tā rezultāti, kā arī žūrijas specbalvas saņēmējs.

Kristīne Želve par Kilograms kultūras ceremoniju
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

„Kilograma kultūras” ceremonija šogad pirmoreiz izies ārpus Latvijas Radio un Latvijas Televīzijas telpām, atklāj ceremonijas scenārija autore un žūrijas pārstāve Kristīne Želve: „Ceremonija šoreiz notiks kinoteātrī „Splendid Palace”, tādēļ arī viena no vakara vadītājām būs Daira Āboliņa, kinokritiķe un „Splendid Palace” repertuāra plānotāja. Un otrs vadītājs būs jaunais aktieris Raimonds Celms, kurš tikai nesen ienācis kultūras apritē. (..) Mūsu ceremonijās parasti ir arī skatītājiem saistoši un interesanti muzikālie priekšnesumi. Nu jau par tradīciju kļuvis tas, ka ceremonijā piedalās maestro Raimonds Pauls. Būs arī Aija Vītoliņa ar interesantu Edgara Raginska dziesmu, būs trio „Art-i-Shock”, grupas „Instrumenti” un „Tautumeitas” – visi šobrīd aktuālākie un interesantākie vārdi.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti