Izveidots jauns Latvijas kultūras aktualitāšu portāls vācu valodā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latvijas vēstniecība Vācijā ir izveidojusi kultūras notikumu portālu vācu valodā kultur-lettland.de, kurā no 27. maija tiks piedāvāta aktuāla informācija par Latvijas kultūras norisēm Vācijā, kā arī par vācu publiku interesējošiem notikumiem Latvijā.

Latvijas vēstniecības Vācijā pārstāvji paziņojumā medijiem atzīmē, ka jaunizveidotais portāls ļaus vācu auditorijai gūt plašāku ieskatu Latvijas kultūras dzīvē un pārskatāmi uzzināt par nozīmīgākajiem latviešu mākslinieku pasākumiem Vācijā.

Latvijas kultūras pārstāvji pēdējo gadu laikā Vācijā guvuši vērā ņemamus panākumus. Diriģenti Andris Nelsons un Ainārs Rubiķis, operdziedātāja Elīna Garanča, ērģelniece Iveta Apkalna, Valsts akadēmiskais koris “Latvija” un citi ir kļuvuši par neatņemamu sastāvdaļu Vācijas kultūras dzīvē, skaidro vēstniecībā, uzsverot, ka Latvijas literatūra, filmas, māksla, dizains un arī dažādi jauni inovatīvi pasākumu koncepti gūst arvien lielākus panākumus Vācijā.

Latvijas vēstniecība Berlīnē uztur ciešas saites ar latviešu māksliniekiem Vācijā un regulāri sadarbojas dažādos pasākumu formātos, aktīvi informējot par šiem notikumiem vēstniecības sociālo tīklu profilos “Facebook”, “Twitter” un “Instagram”. Vēstniecībā uzsver, ka nozīmīgu lomu šajā darbā ieņem arī Vācijas institūciju un parteru iesaiste gan federālajā, gan reģionālajā līmenī un arī inovatīvu pasākumu konceptu īstenošana. Tagad šīm aktivitātēm pievienojas pārskatāms kultūras notikumu portāls vācu valodā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti