Izsludina projektu atlasi profesionālās mākslas pieejamības veicināšanai reģionos

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra uzaicinājusi septiņas reģionālās kultūras iestādes sagatavot pieteikumu Eiropas Savienības fondu līdzekļu saņemšanai, lai veicinātu profesionālās mākslas pieejamību dažādos Latvijas reģionos. No Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) šim mērķim pieejami vairāk nekā 3,27 miljoni eiro.

Izsludina projektu atlasi profesionālās mākslas pieejamības veicināšanai reģionos
00:00 / 00:40
Lejuplādēt

Eiropas Savienības fondu finansējums paredzēts Vidzemes koncertzālei "Cēsis", "Kurzemes filharmonijai" jeb koncertzālei "Latvija", Austrumlatvijas koncertzālei jeb Latgales vēstniecībai "Gors", "Lielajam Dzintaram", Daugavpils Marka Rotko mākslas centram, Dzintaru koncertzālei un Liepājas teātrim.

Atbalsts plānots profesionālās mākslas koncertu, izrāžu, izstāžu, filmu skatu vai festivālu organizēšanai, kā arī mākslas darbu iepirkšanai un kolekciju papildināšanai. Tāpat finansējumu varēs izmantot ekspozīciju un teātra jauniestudējumu sagatavošanai nepieciešamo materiālu iegādei, mākslinieciskā plāna īstenošanai nepieciešamajām iekārtām un aprīkojumam, kā arī izglītības programmu, meistarklašu, rezidenču programmu īstenošanai.

Projektu iesniegumus jāsniedz līdz 13. jūnijam, un to īstenošana plānota līdz nākamā gada beigām.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti