Festivāls «Zemlika» šogad norisināsies 23. un 24.oktobrī

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

23. un 24.oktobrī Latvijas mazākajā pilsētā Durbē norisināsies piektais mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivāls "Zemlika".

Kā iepriekš, arī šogad festivāls aptvers vairākas no mākslām - mūziku, teātri, vizuālo mākslu un kino. Interesentiem, jo īpaši bērniem un jauniešiem, būs iespēja piedalīties mūzikas meistardarbnīcās.

Festivāla otrajā dienā notiks zemnieku, amatnieku un godprātīgu un videi draudzīgu pārstrādātāju ražojumu tirgus ar Durbes un novada, kā arī tuvējo kaimiņu saimniecībām tā centrā, lai tirgotu un atrādītu gada laikā izaudzēto, darbnīcās un ražotnēs paveikto.

Līdzīgi kā iepriekš, arī šogad festivāla "Zemlika" norises vietas Durbē būs vairākas - Durbes kultūras nams, Ata Kronvalda vēsturiskā skolas ēka, Ata Kronvalda Durbes vidusskola, Durbes muzejs, Durbes luterāņu baznīca.

Divu dienu garumā festivālā izskanēs 17 dažādu mūziķu un kolektīvu koncerti - no ģitārmūzikas līdz mūsdienu akadēmiskajai mūzikai, no tautas jeb folk mūzikas līdz elektroniskajai deju mūzikai.

Iepriekšējos gados mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivālā "Zemlika" Durbē uzstājušies tādi mūziķi kā Nilss Frāms, "Library Tapes", "Barn Owl", "Lichens", "Larsen", Gregs Hainzs, "Lust For Youth", Lukrēcija Dalta, Valsts akadēmiskais koris "Latvija", "Iļģi", "Vētras saites", Ievas Akurateres, Raimondas Vazdikas un Ilzes Gruntes trio, "Mielavs un pārcēlāji", kā arī daudzi citi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti