Darbu sāk jaunais televīzijas kanāls «Satori360TV»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Pirmdien darbu sāks televīzijas kanāls „Satori360TV”, kas darbosies līdz 9.februārim un būs skatāms „Lattelecom” televīzijā. Katru vakaru tas piedāvās sarunas ar interesantiem un sabiedrībā zināmiem cilvēkiem par dzīvi, kultūru, mākslu, sabiedrību, ekskluzīvi literatūras lasījumi un mūzikas videoklipi.

Masu mediji, kas mūsdienās darbojas digitālajā vidē, arvien vairāk saplūst viens ar otru – tā par „Satori360TV” ideju Latvijas Radio sacīja „Satori” galvenais redaktors Ilmārs Šlāpins. „Satori” jau vairāk nekā trīs gadus veido video intervijas, un no 12.janvāra līdz 9.februārim tās varēs skatīt ne tikai internetā, bet arī televīzijā.

„Kultūras kanāls „360”, kas decembrī raidīja „Lattelecom” sadarbībā ar „Rīga 2014”, tagad, janvārī un februāra sākumā, sastāvēs no mūsu veidotajām intervijām un muzikāliem ierakstiem, kas tapuši sadarbībā ar projektu "Mans Doms". Tur ir grupas „Sigma” koncerts, dzejnieku lasījumi, bērnu dzejas un prozas lasījumi no Baltvilka balvas pasākuma vasarā. Kanāls darbosies no plkst. 19 līdz 24, un katru dienu būs īpaši sastādīta programma. Jā, mēs esam iegājuši televīzijā!" norāda Šlāpins.

Kanāla atklāšana notiks pirmdienas vakarā Kaņepes kultūras centrā Rīgā, kur tiks prezentēts arī rakstu krājums „Rīga kā vieta kultūrai”, ko interneta žurnāls „Satori” veidojis kopā ar nodibinājumu „Rīga 2014”.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti