Rīta Panorāma

Intervija ar Ilmāru Rimšēviču

Rīta Panorāma

Tiešraide no Zinātņu Akadēmijas

Sākas kultūras forums "Baltā nakts"

«Baltās nakts» rīkotājs: Foruma laikā nav jābaidās palikt uz ielas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Nevienam nav jābaidām par palikšanu uz ielas mūsdienu kultūras foruma "Baltā nakts" laikā, jo tiks nodrošināti papildu sabiedriskā transporta reisi, "Rīta Panorāmai" norāda „Baltās nakts” programmas koordinators Gints Ozoliņš.

"Nebūtu godīgi teikt, ka „Baltajā naktī” būs kāds neparastāks pasākums, jo mums ir vairāk nekā 50 projekti un katrs savā ziņā noteikti ir neparasts,” saka Gints Ozoliņš, pieminot, ka neparastākas ir pasākumu norises vietas, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, jo atklāta Gaismas pils un Zinātņu akadēmijā top koncertzāle.

No plašā mūsdienu kultūras foruma pasākumu klāsta Gints Ozoliņš izceļ vienu no lielākajiem projektiem, kura norises vieta ir Rīgas Mākslas telpa. Jau ziņots, ka foruma "Baltā nakts" laikā 6.septembrī izstādē „Lieliskā performance” Rīgas Mākslas telpā notiks divas jauno mākslinieku – Marinas Abramovičas audzēkņu performances. Plkst. 20 varēs redzēt Enhes Hongas performanci "Piebraucamais ceļš", bet plkst. 22 Niko Vašelāri performanci "Bezvārdu fosilija".

Es varētu ieteikt „Baltās nakts” apmeklētājiem noteikti pirms došanās ielās apmeklēt mūsu mājaslapu baltanakts.lv,” aicina foruma rīkotājs, uzsverot, ka nevienam nav jābaidās palikt uz ielas, jo foruma laikā ir noorganizēts papildu sabiedriskais transports. Atsevišķos maršrutos tas kursēs pat līdz plkst. 2 naktī.

Jau vēstīts, ka "Baltās nakts" pirmie pasākumi tiks atklāti sestdien, 6.septembrī, plkst. 11 dienā, bet pēdējie turpināsies līdz pat plkst. 5 svētdienas rītā.

Visi "Baltās nakts" pasākumi apmeklētājiem ir pieejami bez maksas un notiek dažādās Rīgas vietās. Šogad aktīvākie Rīgas punkti būs Spīķeru kvartāls Maskavas forštatē, Vecrīga, Vērmaņdārza apkārtne un citas vietas Rīgas centrā, Daugavgrīvas cietoksnis, Imantas kultūras centrs, kā arī Āgenskalna un Torņakalna apkaimes Pārdaugavā, Teika un Sarkandaugava - Daugavas kreisajā krastā.

Visu pasākumu karti variet apskatīt 1188.lv mājas lapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti