Autora balvu saņems Gabrāns, Nastavševs un Ieva Ozoliņa

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Šogad Autoru balvu saņems mākslinieks Gints Gabrāns un divi režisori - Vladislavs Nastavševs un Ieva Ozoliņa, lsm.lv pavēstīja AKKA/LAA pārstāve Ieva Kolmane. Balvas pasniegs 25.aprīlī Autoru pusdienās.

Šoreiz Autora balvai bija pieteikti deviņi darbi. 22.marta sēdē AKKA/LAA padome, apspriedusi pieteikumus, vienbalsīgi nolēma piešķirt "Autora balvu 2017" trim autoriem:

  • Gintam Gabrānam par virtuālo jeb paplašinātās realitātes skulptūru „SAN Liepāja” (2016.gada decembris);
  • Vladislavam Nastavševam par izrādi „Cerību ezers” (pirmizrāde JRT 5.06.2015),
  • Ievai Ozoliņai par filmu „Mans tēvs baņķieris” (pirmizrāde 4.05.2015).

Autoru biedrība AKKA/LAA Autoru dienas rīko jau ceturto gadu. Saistībā ar Pasaules grāmatu un autortiesību dienu 23.aprīlī un Pasaules intelektuālā īpašuma dienu 26.aprīlī kolēģi godina autorus par augstvērtīgu un pārsteidzošu veikumu, kas publiskots laikposmā no 2015.gada marta līdz 2017.gada februārim ieskaitot.

Jau vēstīts, ka pērn Autora balvu saņēma Uldis Bērziņš, Rihards Dubra, Kārlis Vērdiņš un Kristaps Pētersons, bet 2015.gadā par balvas laureātiem kļuva Pēteris Krilovs, Jēkabs Nīmanis, Jānis Joņevs, Miķelis Fišers. Savukārt 2014.gadā Autora balvu saņēma Maima Grīnberga, Vilnis Šmīdbergs, Olga Žitluhina un Andris Freibergs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti