Atsākoties muzeju darbam, biļetes aicina iegādāties lietotnē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

50 Latvijas muzeji ieejas biļetes un pakalpojumus piedāvās iegādāties, izmantojot mobilo maksājumu lietotni "Mobilly". Lietotne ļaus nodrošināt bezkontakta maksājumus un paātrināt biļešu pārbaudes procesu, rūpējoties par epidemioloģiski drošu muzeja apmeklējumu. Tāpat jaunā iespēja turpmāk ļaus muzejiem pārdot biļetes 24 stundas diennaktī, tādējādi padarot tos pieejamākus apmeklētājiem, informēja Nacionālā mākslas muzeja pārstāvji.

Iecerēts, ka jaunā iespēja atslogos arī darbinieku resursus – samazinās telefona zvanus, e-pastus un mazinās rindu veidošanās pie kasēm.

“Projekta mērķis bija radīt ērtu, drošu un lietotājam draudzīgu norēķinu sistēmu, kas ļauj muzeju nozarei pielāgoties Covid-19 radītajai situācijai un rūpēties par apmeklētāju drošību. Risinājums ir ne tikai ieguvums esošajiem un potenciālajiem muzeju apmeklētājiem, bet arī būtisks solis muzeju nozarei kopumā,” komentēja projekta vadītāja, LMB digitālās komunikācijas speciāliste un Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Komunikācijas nodaļas vadītāja Annija Sauka.

Lietotnē esošo muzeju profili ir sasaistīti arī ar Latvijas Muzeju biedrības katalogu “Muzeji Latvijā”, kur apkopota informācija par vairāk nekā 180 Latvijas muzejiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti