Kultūras ziņas

"Frankenšteins" mudina domāt

Kultūras ziņas

Latvijas Radio 1. studija atklāj koncertsezonu

Alūksnē atklāts Kultūras centrs

Alūksnē atklāts Kultūras centrs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Latvija ir kļuvusi par vienu jaunu, plašu un mūsdienīgi aprīkotu kultūras centru bagātāka. Tagad Alūksnes ezera krastā iepretim senajām pilsdrupām rekonstruēts vecais alus brūzis un pašiem alūksniešiem vairs neticas, ka šeit vēl nesen bija vecais kultūras nams.

“Kultūras mums pietika arī tad, kad bija mazs tautas nams, bet pietrūka plašuma, pietrūka modernu lietu, mūsdienīgas skaņas un gaismas aparatūras, mēs gribējām to baudīt tāpat kā Rīga, kā koncertzālē “Gors”, Cēsu koncertzālē. Arī alūksnietis ir pelnījis redzēt profesionālu piedāvājumu,” saka centra atklāšanas lielkoncerta režisore Sanita Eglīte.

Savukārt Alūksnes Kultūras centra direktore Sanita Bērziņa stāsta, ka jaunā koncertzāle ir iztestēta un uzskatāma par nopietnu pieteikumu uz pārējo Latvijas koncertzāļu fona.

Tik daudz alūksniešu vienā koncertā vēl nekad nav uzstājušies -  Alūksnes Kultūras centru atklāj ar lielkoncertu “Mūs vieno mājas”, uz kuru saaicināti mūziķi, kas dzimuši, auguši vai tagad par savu dzīves vietu izvēlējušies Alūksni vai tās apkārtni.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti