Aktieris Idriss Elba un viņa sieva iesaistās cīņā pret Covid-19 pandēmiju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Cīņā pret Covid-19 pandēmiju un tās sekām iesaistījies populārais britu aktieris Idriss Elba un viņa sieva Sabrina. Viņi kļuvuši par Apvienoto Nāciju Organizācijas īpašajiem sūtņiem un palīdzēs sniegt atbalstu nabadzīgāko Āfrikas valstu lauku iedzīvotājiem.

“Ja tas skars Āfriku tāpat kā ietekmējis Rietumu pasauli, tas skars daudzus cilvēkus – daudz vairāk cilvēku, kuri dzīvo teritorijās bez nopietnas veselības aizsardzības sistēmas. Tas ir ļoti satraucošs scenārijs ne tikai afroamerikāņiem, bet visiem tumšādainajiem un visai mūsu pasaulei. Tas ir ļoti satraucoši, un tāpēc mēs domājam un plānojam nākotni,” uzsvēra aktieris.

Tikmēr aktiera sieva norādīja, ka abi kļuvuši par labas gribas vēstniekiem organizācijā, kas saistīta ar ANO aģentūru – Starptautisko lauksaimniecības attīstības fondu. Cilvēki aizmirst, ka lauku rajonos dzīvo 80 procenti nabadzīgo iedzīvotāju, un šī situācija Covid-19 pandēmijas apstākļos ir satraucoša. 

Idriss Elba bija viens no pirmajiem šovbiznesa pārstāvjiem, kurš atzina, ka inficējies ar vīrusu. Viņš kopā ar sievu ievēroja karantīnas režīmu un aicināja cilvēkus ievērot sociālo distancēšanos un mazgāt rokas.

48 gadus vecais aktieris guva plašu popularitāti, filmējoties kinolentē “Beasts of No Nation”, arī seriālā “Luters”, bet žurnāls “People” 2018. gadā atzina viņu par pasaules seksīgāko vīrieti.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti