AKKA/LAA izsludina pieteikšanos uz autora stipendiju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Biedrība AKKA/LAA izsludinājusi pieteikšanos uz autora stipendiju, kuras mērķis ir atbalstīt Latvijas autoru jaundarbu tapšanu.

Pieteikumus autora stipendijai. biedrība AKKA/LAA padome gaida līdz šā gada 1.septembrim (pasta zīmogs). Stipendiju konkursā var piedalīties tikai individuāli Latvijas autori, kuri saņem atlīdzību ar AKKA/LAA starpniecību. Autora stipendija ir vienreizēja, un tās apmērs vienam stipendiātam ir 700 eiro.

Autora stipendiju konkursam nevar pieteikt iesāktus vai jau īstenotus darbus. Padomes lēmums būs zināms septembra pēdējā nedēļā.

Jau vēstīts, ka stipendijas ir iecerētas kā atbalsts tiem Latvijas autoriem, kuri jau saņem no AKKA/LAA par savām autortiesībām iekasēto atlīdzību un ir gatavi radīt jaunus darbus. Stipendija tiks piešķirta individuālam autoram konkrēta darba īstenošanai.

Stipendiju konkurss tiks rīkots divas reizes gadā. Pieteikumu iesniegšanas termiņš - katra gada 1.marts un 1.septembris. Pieteikšanās tiks izsludināta vismaz vienu kalendāro mēnesi pirms iesniegšanas termiņa beigām, publicējot paziņojumu AKKA/LAA mājaslapā.

Stipendiju skaitu ik gadu noteiks biedrības AKKA/LAA padome. Vienas stipendijas apmērs ir 700 eiro. Autora stipendiju finansējumu nodrošina AKKA/LAA Kultūras un izglītības fonds.

Ar konkursa un fonda nolikumu var iepazīties šeit.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti