Aicina pieteikt pretendentus Autora balvai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Līdz 14.martam ikviens AKKA/LAA pārstāvēts autors ir aicināts izvirzīt kandidatūru "Autora balvai 2016" par jaunu darbu, kas viņu radoši iedvesmojis vai provocējis ar novatorismu, profesionālismu un izcilu māksliniecisko kvalitāti.

"Autora balvu 2016" piešķirs AKKA/LAA pārstāvētam Latvijas autoram par darbu, kurš publiskots laikposmā no 2014.gada marta līdz 2016.gada februārim ieskaitot. Kandidatūras izvirzīšanas termiņš ir 14.marts, nosūtot rakstveida pieteikumu pa pastu biedrībai AKKA/LAA vai nogādājot to personīgi.

Sīkākas ziņas un Autora balvas nolikumu pieejams AKKA/LAA mājaslapā.

Autoru biedrības AKKA/LAA Autora balva ir dibināta 2014.gadā saskaņā ar biedrības padomes lēmumu. Autora balvas mērķis ir uzturēt Latvijas kultūras radītāju savstarpējās koleģiālās solidaritātes garu, atzīmēt autoru izcilos sasniegumus jebkurā darba veidā un žanrā, stiprināt intelektuālā darba veicēju pašapziņu un pievērst uzmanību autoru organizācijai, kas administrē mantiskās tiesības, nodrošinot autoru darbu likumīgu lietojumu un autortiesību aizsardzību Latvijā.

Autora balvu veido piemiņas balva un naudas summa 1111 eiro apmērā. Par Autora balvu un pasniegšanas sarīkojumu gādā AKKA/LAA Kultūras un izglītības fonds.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti