Konkursā meklē koncertzāles «Lielais dzintars» māksliniecisko vadītāju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

SIA "Lielais dzintars" izsludina konkursu uz mākslinieciskā vadītāja amatu, piedāvājot atalgojumu sākot no 1700 eiro apmērā pirms nodokļu nomaksas. Galvenie amata pienākumi iekļauj Liepājas koncertzāles "Lielais dzintars" mākslinieciskās vīzijas un mākslinieciskā pasākuma plāna izveidi, nodrošinot tā izpildi un uzraudzību. Pretendenti aicināti pieteikt savu kandidatūru līdz 2023. gada 6. aprīlim, informēja koncertzāles pārstāvji.

"Šis amats koncertzālei ir ļoti svarīgs! Nākamajos piecos gados Liepāja svinēs pilsētas četrsimtgadi un "Lielā dzintara" 10 gadu jubileju, bet 2027. gadā koncertzāle būs viens no svarīgākajiem centriem Eiropas Kultūras galvaspilsētas kontekstā. Šie ir nopietni izaicinājumi ar atbilstošas kvalitātes saturu klausītājiem no Liepājas, Latvijas un arī ārzemju viesiem. Tāpēc meklējam savā komandā pieredzējušu mūzikas nozares profesionāli dažādu žanru māksliniecisko programmu izstrādē un producēšanā dažādām mērķauditorijām," skaidroja SIA "Lielais dzintars" valdes priekšsēdētājs Timurs Tomsons.

Mākslinieciskā vadītāja galvenie darba pienākumi būs veidot Liepājas koncertzāles "Lielais dzintars" māksliniecisko vīziju un veikt tās uzraudzību, nodrošinot kvalitāti atbilstoši SIA "Lielais dzintars" stratēģijai un pieejamajam budžetam; sadarbojoties ar Liepājas koncertzāles "Lielais dzintars" rezidentiem, Latvijas un ārzemju mūziķiem, māksliniekiem, savlaicīgi veidot žanriski un saturiski dažādu Liepājas koncertzāles "Lielais dzintars" māksliniecisko saturu, tā koncepciju un dizainu (t. sk. dažādas formas – lielā zāle, kamerzāle, izstāžu zāle) dažādām mērķauditorijām; producēt SIA "Lielais dzintars" rīkotos pasākumus un veidot unikālu oriģinālsaturu, balstoties uz augstiem mākslinieciskās kvalitātes standartiem; komunicēt ar aģentiem, māksliniekiem, izdevniecībām u. c. sadarbības partneriem, vienojoties par programmu, honorāru, vietu un laiku, kā arī citiem nepieciešamajiem jautājumiem pasākuma nodrošināšanai; veidot jaunas programmas un koncertu formātus, paplašinot Liepājas koncertzāles "Lielais dzintars" repertuāru un piesaistot jaunus partnerus un auditorijas; pēc nepieciešamības iesaistīties pasākumu popularizēšanas kampaņās, pārstāvot Liepājas koncertzāles "Lielais dzintars" viedokli.

Kandidāti var iesniegt motivētu pieteikumu (iekļaujot informāciju, kas apliecina sludinājumā norādītās pieredzes un prasmju esamību) un CV ar norādi "Mākslinieciskais vadītājs/-a", sūtot uz e-pasta adresi [email protected] līdz š. g. 6. aprīlim. Ar konkursa nolikumu, prasībām pretendentiem un pieteikšanās kārtību var iepazīties koncertzāles mājaslapā.

SIA "Lielais dzintars" mākslinieciskā vadītāja/-as atlases un novērtēšanas process sastāvēs no divām kārtām saskaņā ar SIA "Lielais dzintars" mākslinieciskā vadītāja amata pretendentu atlases nolikumu.

Pašreizējā koncertzāles "Lielais dzintars" mākslinieciskā vadītāja Baiba Bartkeviča 23. marta Liepājas domes sēdē tikusi apstiprināta par nodibinājuma "Liepāja 2027" valdes locekli mākslinieciskajos jautājumos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti