Ziemassvētkos ASV sāks demonstrēt jauno «Brīnumsievietes» filmu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Neraugoties uz Covid-19 pandēmiju un noteiktajiem ierobežojumiem, Ziemassvētkos Amerikas Savienoto Valstu (ASV) kinoteātros sāks demonstrēt lielbudžeta filmu “Brīnumsieviete 1984”. Pirmā šīs sērijas filma pirms trim gadiem nopelnīja vairāk nekā 821 miljonu dolāru.

Kino apskatnieki kompānijas “Warner Bros.” paziņojumam pievērsa īpašu uzmanību, jo citu lielbudžeta filmu pirmizrādes ir atliktas. Pandēmijas apstākļos kinoteātru apmeklētāju skaits samazinās, un ar daudzām ilgi gaidītām un jau uzņemtām lentēm, tai skaitā Džeimsa Bonda filmu “Nav laika mirt” un “Vestsaidas stāstu”, varēs iepazīties tikai nākamgad.

Savukārt “Brīnumsieviete 1984” jau 16. decembrī debitēs kinoteātros ārpus ASV un kļūs par kinoskatītāju noskaņojuma indikatoru. 

Lentes reklāmā norādīts, ka tā vēsta par jaunajiem Brīnumsievietes piedzīvojumiem. Skatītājs aizceļos uz 1984. gadu, Aukstā kara laiku, kad amazoņu princesei Diānai jāstājas pretī diviem jauniem ienaidniekiem – mediju biznesmenim Maksam Lordam un no draudzenes par ienaidnieci kļuvušajai Barbarai Minervai jeb Čītai. Visā iesaistīts arī Diānas bijušais mīļotais Stīvs Trevors.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti