Vīnē pasaules pirmizrādi piedzīvo piektā «Neiespējamā misija»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Filma "Neiespējamā misija" ir trīspadsmitā visvairāk pelnošā filmu franšīze kino vēsturē. Tās kopējie kases ieņēmumi visā pasaulē pārsniedz divus miljardus dolāru. Ceturtdienas, 23.jūlija, vēlā vakarā Vīnē notika jaunās "Neiespējamās misijas" piektās filmas pasaules pirmizrāde. Šajā sērijā galveno lomu atveido valdzinošais Toms Krūzs.

Daļa filmas "Mission Impossible 5" filmēta tieši Vīnē, tāpēc likumsakarīgi, ka tieši šeit notiek filmas pasaules pirmizrāde. Vīnes ielas jau kopš trešdienas bija slēgtas. Sarkanais tepiķis tika izritināts pie viena no Vīnes greznākajiem namiem - Vīnes Valsts operas. Uz tā - pasaules zvaigznes Toms Krūzs un Saimons Pegs.

"Man nekad nav bijusi pirmizrāde vietā, kur notikusi arī filmēšana. Šī ir elegantākā ēka un skaistākā pilsēta, kādu varēja izraudzīties," teic Toms Krūzs.

"Par laimi, kad filmējām šeit, Vīnē, es paguvu arī pastaigāties pa pilsētu, iepirkties. Te jūtama vēstures klātbūtne. Saprotu, ka to nevar aptvert vienā dienā, bet es centos, cik varēju," saka Saimons Pegs.

Krūza un Pega fani jau iepriekšējā vakarā un pat naktī dežurēja zem kino zvaigznes viesnīcas logiem cerībā viņu ieraudzīt. Tas viņiem arī izdevās. Aktieri bija tik atvērti, ka pirmizrādes dienā sarunās ar faniem uz sarkanā paklāja pavadīja apmēram divas stundas - vairāk laika, nekā bija plānots.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti