VIDEO: Sarunas uz melnā paklāja: Riga IFF atklāšana

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Rīgas Starptautiskais kino festivāls (Riga IFF) atklāšanas vakars notiek 18. oktobrī pulksten 19.00 kinoteātra "Splendid Palace" Lielajā zālē. LSM.lv tiešraidi vada LTV “Kultūras ziņu” žurnāliste Zane Brikmane. Sarunās – par to, ko profesionāļi un apmeklētāji sagaida no festivāla, par dažiem festivāla īpašajiem notikumiem un daudz ko citu.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

RIGA IFF norisināsies no 18. līdz 31. oktobrim kinoteātros “Splendid Palace”, “Kino Bize”, “K Suns”, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, kā arī “Cafe Film Noir” un Kaņepes Kultūras centrā. Festivālā šogad tiks izrādītas vairāk nekā 180 filmas 12 tematiskajās programmās un konkursu skatēs, kas ietvers gan pilnmetrāžas spēlfilmas un dokumentālās filmas, gan īsfilmas, animāciju un eksperimentālo kino.

Aicinām sekot līdzi Riga IFF notikumiem visu festivāla norises laiku! Notikumu tiešraides, filmu apskati un recenzijas sadarbībā ar Latvijas Kultūras akadēmijas Nacionālās Filmu skolas jaunajiem kritiķiem un kino profesionāļiem interesenti varēs skatīties un lasīt portālā LSM.lv līdz pat festivāla noslēgumam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti