Rīta Panorāma

Irānā likvidēs tikumības policiju

Rīta Panorāma

Laikaziņas

Publisko jaunās "Indiana Džonsa" filmas reklāmas materiālu

VIDEO: Publiskots jaunās «Indiana Džonsa» filmas treileris

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Kinokompānija "Walt Disney" publiskojusi jaunās "Indiana Džonsa" filmas – "Indiana Džonss un likteņa ciparnīca" reklāmas videomateriālu. Galveno lomu tajā ataino leģendārais aktieris Harisons Fords.

Jaunās lentes režisors ir Džeimss Mengolds, un Fordam pievienojušies ne mazāk slavenie Antonio Banderass, Mads Mikelsens, Tobijs Džonss un Džons Rīss-Deiviss.

Informācija par filmas sižeta līniju ir skopa, bet kompānijas izplatītajā paziņojumā norādīts, ka 1969. gadā, kad pasaulē notiek ASV un PSRS kosmiskā sacensība, arheologu un piedzīvojumu meklētāju pārņem šaubas par bijušo Otrā pasaules kara ienaidnieku iesaistīšanu "Apollo" projektā. Šoreiz viņu ceļojumā pavada krustmeita Helēna, bet kāds NASA Mēness misijas darbinieks – bijušais nacists – vēlas padarīt pasauli labāku pēc saviem ieskatiem.

Fords sarunā ar žurnālistiem norādīja, ka stingrība, dzīves grūtības, tā visa dramatisms un sava veida kovboju mitoloģija ir Amerikas daļa, un šī lente atklāj, ka dzīve nav tikai melna vai balta, tāpat kā cilvēki nekad nav absolūti labi vai absolūti slikti. Tādā ziņā mēs visi drīzāk esot pelēki.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti