Vecgada vakarā LTV piedāvā deviņas ballītes kopā ar Jāni Skuteli

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijas Televīzijas (LTV) skatītājiem Jauno gadu šogad būs iespēja sagaidīt kopā ar Jāni Skuteli. Turklāt – nevis vienā ballītē, bet veselās deviņās. “Pusnakts šovs ar Jāni Skuteli. Vecgada speciālizlaidums”, kas šogad veltīts ballīšu hitu meklējumiem, skatāms 31. decembrī pulksten 21.05 LTV1 un REPLAY.lv.

“Jo mēs varam tēlot augstāko aprindu cilvēkus ar kaviāru un kanapē maizītēm uz galda, bet tik un tā nevienu ballīti nekas tik labi nesatur kopā kā rasola bļoda un televizors pa vidu,” godīgi atzīst raidījuma veidotāji, kuri arī uzsver – katrs no mums kādu Jauno gadu ir sagaidījis mājas ballītē, tādēļ skatītājiem kopā ar Jāni Skuteli un viņa komandu būs iespēja paviesoties veselās deviņās.

Meklēt vislabāko mājas ballīti palīdzēs Latvijas mūzikas zvaigznes – grupas “Prāta vētra”, “Carnival Youth”, “The Sound Poets”, “Dzelzs vilks”, “Jumprava”, “Pienvedēja piedzīvojumi”, “Dagamba”, kā arī mīlestības retrītu speciālisti jeb duets “Mazais princis”. Tāpat meklējumos iesaistīsies arī Aija Andrejeva, Evija Vēbere,  Lauris Reiniks, Ozols, Edavārdi, Viņa, Intars Busulis un “Abonementa orķestris”.

Protams, Jānis Skutelis arī Vecgada vakarā būs kopā ar savu uzticamo palīgu svītu – kolorīto Kozmenu, interviju meistaru Ēriku Palkavnieku un grupu, kas nekad nemēģina – “Dziļi violets”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti