Vecgada vakarā LTV erudīcijas spēlē sacentīsies slavenības, bet uz deju aicinās Raimonds Pauls

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Latvijas Televīzija aicina veco gadu pavadīt un jauno, 2022. gadu sagaidīt, atskatoties uz pieredzēto un piedzīvoto, erudīcijas spēlē "Gudrs, vēl gudrāks" sacenšoties ar Latvijā populāriem cilvēkiem, kā arī kopā ar Raimondu Paulu, estrādes zvaigznēm un sabiedrībā mīlētiem un cienītiem viesiem krāšņā Vecgada šovā baudot skaistas melodijas, spožas dejas un aizraujošas sarunas.

Kādi aizvadītajā gadā bijuši košākie notikumi mūzikā, mākslā, kino, teātrī, literatūrā? Kādas lielākās problēmas kultūras jomā tika šķetinātas? Pulksten 18.30 "Kultūras gada apskata" stāstos vēstīs LTV Kultūras ziņu žurnālisti Anete Ašmane, Anete Lesīte, Daira Āboliņa, Līga Gaigala un Jānis Lācis, savukārt Kultūras ziņu četri vadītāji – Jānis Holšteins-Upmanis, Liene Jakovļeva, Adriana Roze un Edgars Raginskis – pavisam ''negaidīti'' sastapsies Ziņu studijā, lai pārrunātu kolēģu vēstīto.

Kāds sacīs, ka šo gadu var kopā savilkt vienā jautājumā – kā no deltas nonācām līdz omikronam? Taču 2021. gads nav tikai kārtējais – nu jau otrais – Covid-19 gads. Daudz kas pieredzēts un piedzīvots pirmoreiz.

Pirmoreiz Latvijā ievēlētas jauno pašvaldību domes, pirmoreiz par elektrību maksājām tik dārgi. Un pirmoreiz arī migrantu pūļi bija nevis pie kādām Eiropas dienvidu valstu robežām, bet tepat pie mums – Baltijā. Par padarīto un nepadarīto, kā jau Vecgada vakarā ierasts katrā saimē, LTV Ziņu dienests atskatīsies pulksten 19.00 "Gada apskatā".

Pulksten 20.35 svētkus svinēt aicinām, sacenšoties erudīcijā ar "Gudrs, vēl gudrāks" Zvaigžņu spēles dalībniekiem: mūziķiem Samantu Tīnu, Būū, rolandu če, Lauri Reiniku, TV un radio personībām Sandu Dejus, Magnusu Eriņu, Ilzi Dobeli, Marģeru Majoru, sportistiem Nauri Miezi, Madaru Palameiku, mākslinieci Elitu Patmalnieci, kā arī influenceri un skatuves personību Roju Rodžeru Linkeviču.

2022. gadu sagaidīt kopā ar Raimondu Paulu? Šāda iespēja būs ikvienam LTV skatītājam Vecgada šovā "Uz deju uzlūdz Raimonds Pauls"!

Deju ritmi iekustinās kājas un pārņems visu ķermeni. Bet tas nebūt nav viss! Maestro ne tikai parūpēsies par ritmiem, bet arī pamanīsies visus izaicināt. Reiz viņš teicis, ka "latviešiem ar humoru ir tā, kā ir, – viss sācies un beidzies ar Blaumani". Vai tā tiešām ir? Šo Raimonda Paula izaicinājumu pieņems šova vadītāji Sanda Dejus un Lauris Subatnieks, kuri deju starplaikos mēģinās vienreiz par visām reizēm noskaidrot atbildi uz jautājumu – kas notiek Latvijā ar humoru?

Uz skatuves – pats maestro Raimonds Pauls un mūsu estrādes zvaigznes: Latvijas Radio bigbends, solisti – Intars Busulis, Kristīne Prauliņa, Ieva Kerēvica, Žoržs Siksna, Aija Vītoliņa, Veronika Plotņikova, Dināra Rudāne, Daumants Kalniņš un citi. Dejos "Dzirnu" dejotāji, gaidāmi arī sabiedrībā mīlēti un cienīti viesi.

"Būsim priecīgi, nevajag uztraukties un bēdāties!" teic šova mūzikas producents Juris Vaivods un ielūdz iedejot Jaunajā gadā Raimonda Paula deju ritmos.

Šova režisors Intars Rešetins: "Skatītājus aicinu noskaņoties pozitīvi – būs ļoti daudz krāšņu pārsteigumu, un mēs, radošā komanda, mēģināsim piemest arī pagalīti humoram!"

Vecgada šovs "Uz deju uzlūdz Raimonds Pauls" būs skatām 31. decembrī 21.40 LTV1 un REplay.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti