Uz t/c «Alfa» jumta demonstrēs festivāla «European Outdoor Film Tour» programmu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Uz tirdzniecības centra “Alfa” jumta esošā auto stāvlaukuma 9. jūlijā notiks dokumentālo piedzīvojumu filmu festivāls “European Outdoor Film Tour” (EOFT). Rīgas seansa programmā iekļautas deviņas dokumentālas īsfilmas par ceļošanas tēmu, medijus informēja organizatori.

Brīvdabas pasākumā ekstrēmo sporta veidu cienītāji, dabas mīļotāji un piedzīvojumu meklētāji varēs vērot deviņas dokumentālās īsfilmas, “Land Rover” automašīnu, kā arī “Land Rover Defender” jaunā modeļa prezentāciju, piedalīties fiziskajās aktivitātēs, veiklības uzdevumā "Table Climbing", izmēģināt elektrisko "Onewheel" skrituļdēli un "The Spot/ Center" mini skeitborda parku, kā arī piedalīties viktorīnās.

"Look at Riga" pasākumu producents Arnis Aspers atklāj: "Eiropas ievērojamākais dokumentālo piedzīvojumu filmu festivāls ir iegājis 19. gadskārtā. EOFT filmu tūres kopumā tiek demonstrētas divdesmit pasaules valstīs, katras sezonas programmu prezentējot 500 šovos. Arī šoreiz, sadarbībā ar t/c "Alfa" rīkojot brīvdabas pasākumu, pieturamies pie jau iecienītā formāta. Vēlamies ieraut skatītāju īstā piedzīvojumu virpulī – ar enerģisku vadītāju, dinamiskām īsfilmām, kā arī ar daudzveidīgām aktivitātēm pasākuma norises vietā. Neizpaliks pārsteigumi un iespēja laimēt vērtīgas balvas!"

Filmu programma pieejama festivāla mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti