Uz «Splendid Palace» lielā ekrāna – «The Rolling Stones»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Atklājot „Splendid Palace” 90.jubilejas sezonu, kinoteātris saviem skatītājiem piedāvā noskatīties dokumentālo filmu par „The Rolling Stones”, kā arī vairākus izcilu pasaules mēroga rokgrupu koncertierakstus.

Ceturtdien, 22.augustā, pl.20.00 uz „Splendid Palace” lielā ekrāna - rokenrola ikonas „The Rolling Stones” filmā „Crossfire Hurricane”. Kinolentē dokumentēts grupas spožais ceļš panākumu un slavas zenītā veselu piecdesmit gadu garumā. “Crossfire Hurricane” režisors Brets Morgens (Brett Morgen), kurš ir arī filmas scenārija autors un producents, radījis jaunu perspektīvu par “The Rolling Stones”, kas sākās ar depresīviem, dzīves nomāktiem jauniešiem 60. gadu sākumā uz turpinās vēl joprojām, baudot pasaules slavu un nedalītu fanu mīlestību roka karaļu statusā.

Filma ietver ievērojamu apjomu vēsturisku kadru, no kuriem liela daļa iepriekš nav bijuši plašāk demonstrēti, kas papildināti ar Mika Džegera (Mick Jagger), Kīta Ričardsa (Keith Richards), Čārlija Vatsa (Charlie Watts), Ronija Vuda (Ronnie Wood) un kādreizējiem grupas biedriem Bila Vaimena (Bill Wyman) un Mika Teilora (Mick Taylor) komentāriem.

Laikam līdzi ritošas intervijas, daudzpusīgs dzīvo uzstāšanos materiāls un jaunumu arhīvs piešķir filmai patiesi kinētisku auru un bez tabu pieeju.

Nākamais koncertieraksts - 29.augustā pl.20.00, kad, atzīmējot britu mūziķa 25 gadu solokarjeru, Splendid Palace demonstrēs šī gada martā ierakstīto Moriseja (Morrissey) koncertu.

5.septembrī „The Doors” koncerts „Live at the Bowl'68” – grupas vēsturiskā uzstāšanās atjaunotā HD versijā, kas ļaus baudīt mūziķu izcilo sniegumu, radot vēl nebijušu klātesamības efektu.

Noslēdzot koncertierakstu sēriju, 19.septembrī – „DEF LEPPARD VIVA HYSTERIA” 2013.gada koncertieraksts. Grupa var lepoties ar 100 miljonu pārdotiem albumiem. Koncerta programmā iekļautas arī dziesmas no grupas diska „Hysteria”, kas pasaulē pārdots 20 miljonu eksemplāros.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti