Uz lielajiem ekrāniem nonāks piedzīvojumu filma «Ziemassvētki džungļos»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Pēc mēneša, 2. decembrī, uz lielajiem ekrāniem visā Latvijā nonāks filma visai ģimenei "Ziemassvētki džungļos". Tā vēstīs par eksotiskiem piedzīvojumiem tālā pasaules malā, kur desmitgadīgā filmas varone Paula dodas meklēt Ziemassvētku šamani. Džungļos meiteni sagaida negaidīti notikumu pavērsieni un viņa iegūst neparastus, jaunus draugus, informēja producenti.

Filma "Ziemassvētki džungļos" gandrīz pilnībā nofilmēta ārpus Latvijas. Filmas komanda un aktieri – Māris Olte, Inga Alsiņa-Lasmane, Rebeka Šuksta un Elizabete Liepa – gandrīz divus mēnešus pavadīja eksotiskajā Indonēzijā, kopā ar vietējiem aktieriem un filmēšanas palīgiem strādājot pie tās veidošanas.

Ziemassvētki džungļos stāsta par desmitgadīgo Paulu, kuras ģimene pārcēlusies uz eksotisku valsti, jo tēvs ir ģeologs un strādā zelta raktuvēs. Paula ilgojas pēc Ziemassvētkiem, taču – ko darīt, ja nav ziemas? Izrādās, Paulas jaunais draugs Ahims ir dzirdējis, ka arī džungļu biezoknī sastopams Ziemassvētku šamanis. Tomēr bērni nenojauš, cik bīstami un aizraujoši piedzīvojumi viņus sagaida ceļā: pazemes alas, džungļu gari, kanibāli, neparasti dzīvnieki un daudz kas cits.

Filmā ģimenes tēvu atveido Māris Olte, māti – Inga Alsiņa-Lasmane, vecāko māsu – Elizabete Liepa, apņēmīgo desmitgadnieci Paulu – Rebeka Šuksta. Viņas uzticamā pavadoņa un drauga Ahima lomā iejuties indonēzietis Braidens Pablo Eskobars. Filmas producents un idejas autors ir Roberts Vinovskis, scenārija autore – Lote Eglīte, filmas režisors – Jāks Kilmi, operators – Aigars Sērmukšs.

Ziemassvētki džungļos tapusi studijā "Lokomotīve" sadarbībā ar Igaunijas "Stellar Films".

Latvijas filmu rudens maratons

Vairāk

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti