Rīta Panorāma

Telefonintervija ar NVD Vakcinācijas projekta vadītāju Evu Juhņēviču

Rīta Panorāma

Ungārijā iesaldēs cenas vairākām pārtikas precēm

Uz lielajiem ekrāniem iznāk jaunais "Kliedziens"

Uz lielajiem ekrāniem iznāk jaunais «Kliedziens»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Kinoteātros visā pasaulē šonedēļ sāk demonstrēt piekto "Kliedziena" sērijas lenti. Iepriekšējo par klasiku kļuvušo šausmu filmu veidotājs Vess Kreivens aizgāja mūžībā 2015. gadā, un stafeti no viņa pārņēmuši režisori Mets Betinelli-Olpins un Tailers Džilets.

Jaunajā lentē veterāniem Nīvai Kempbelai, Kortnijai Koksai un Deividam Ārketam piebiedrojas Melisa Barrera, Kails Galners un citi aktieri.

Koksa sarunā ar mediju pārstāvjiem atzina, ka sērijas radītājs būtu lepns par jauno darbu un tas viņam patiktu.

Covid-19 pandēmijas un vīrusa paveida omikrona straujās izplatības dēļ izpalika 11. janvārī plānotā pasaules pirmizrāde, bet ar lenti jau iepazinušies daudzi kino kritiķi. Ekspertu viedoklis dalās – daļa uzskata, ka sižeta līnija ir paredzama un bez pārsteigumiem, bet citi to salīdzina ar pirmo filmu, kas papildināta ar dažiem jauniem asiņainiem pavērsieniem. Tomēr visi ir vienisprātis, ka tā ir lente šausmu žanra cienītājiem.

Filmas darbība notiek divdesmit piecus gadus pēc tam, kad kluso Vudsboro pilsētu satrieca nežēlīgu slepkavību sērija. Jauns slepkava ir uzvilcis "Ghostface" masku un nolūkojis pusaudžu grupu, lai atkal atdzīvinātu pilsētas pagātnes noslēpumus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti