Rīta Panorāma

Ukrainā nopietni elektrības padeves traucējumi

Rīta Panorāma

Vācijā līdz aprīlim neslēgs atomspēkstacijas

Uz lielajiem ekrāniem iznāk "Melnais Ādams" ar Dveinu Džonsonu

Uz lielajiem ekrāniem iznāk filma «Melnais Ādams» ar Dveinu Džonsonu galvenajā lomā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Uz lielajiem ekrāniem visā pasaulē sāk demonstrēt supervaroņu filmu "Melnais Ādams". Pirmizrādē Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā galvenās lomas atveidotājs Dveins Džonsons atzina, ka gājis uz šo mērķi 15 gadus.

"Man ir sajūta, ka viss, ko esmu darījis savā karjerā, ir novedis pie "Melnā Ādama". Šī ir filma, kuru esmu mēģinājis uzņemt un par kuru cīnījos jau 15 ilgus gadus. Pa ceļam bija dažādi. [..] Daudzi apšaubīja ideju par "Melno Ādamu". Tāpēc mēs šeit esam ļoti priecīgi un gatavojamies to nodot pasaulei," pirmizrādes dienā skaidroja Džonsons.

Džonsona vārds komentārus neprasa, jo viņš jau vairākus gadus ir pelnošākais aktieris Holivudā. Aktieris iemantoja popularitāti ar lentēm "Laipni lūgti džungļos", "Ķeriet Smārtu!" un "Ātrs un bez žēlastības".

Labi pazīstami ir arī viņa filmas partneri, kas pārstāv vairākas paaudzes – Pīrss Brosnans, Eldiss Hodžs un Kvintesa Svindela.

Anotācijā norādīts, ka pirms gandrīz pieciem tūkstošiem gadu Melnais Ādams iemantoja visvareno sendievu spējas, bet drīz nonāca ieslodzījumā. Tagad viņš ir atbrīvots no pasaulīgajām važām un gatavs iepazīstināt mūsdienu pasauli ar savu īpatnējo izpratni par taisnīgumu.

Kritiķi ir vienisprātis, ka iecere bija vērienīga, taču par tās īstenošanu domas dalās, un "Rotten Tomatoes" vietnē lente saņēmusi viduvēju – 55% reitingu. Daļa apskatnieku norāda, ka filma ir haotiska, sižets paredzams, un to nekompensē Džonsona zvaigznes statuss. Savukārt citi to novērtē kā labu izklaidi, kas atbilst šī žanra standartiem. 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti