4. studija

Ko "noliktavu tīrīšana" pasaka par grāmatu patieso cenu?

4. studija

Ko VID meklēs mūsu bankas kontos?

Režisors Varis Brasla bērnu filmai meklē aktieri!

Uz galveno lomu Vara Braslas jaunajā filmā pieteikušies 700 puikas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Uz galveno lomu režisora Vara Braslas topošajā filmā "Vectēvs, kas bīstamāks par datoru" pieteikušies apmēram 700 puikas. Kā lsm.lv pastāstījā kastinga režisore Gunita Groša, atlase vēl turpinās, un drīzumā sāksies atlases otrā kārta.

Tāpat kastinga aģentūra "Casting Bridge" vienu nedēļas nogali plāno aizvadīt Kuldīgā, lai turpinātu aktieru atlasi vietā, kur norisināsies Braslas filmas uzņemšana.

Filmai tiek meklēta arī meitenīte vecumā no četriem līdz sešiem gadiem, kurai būs jāatveido galvenā varoņa draudzenīte Olga. Kā norādīja "Casting Bridge" vadītāja, šīs lomas atveidotājas meklējumi pa īstam vēl nav sākušies. Atlase tika izsludināta īsi pēc šīs ziņas publicēšanas.

SVARĪGA ZIŅA 4-6 GADUS JAUNU MEITENĪŠU VECĀKIEM!!!Meklējam 4-6 gadus vecu meitenīti svarīgas lomas atveidošanai...

Posted by CASTING BRIDGE on otrdiena, 2016. gada 5. aprīlis

Jau vēstīts, ka filma "Vectēvs, kas bīstamāks par datoru", būs stāsts par puiku vārdā Oskars, kurš, vecāku lutināts, dzīvo cepuri kuldams, daudz laika pavadot pie modernajām tehnoloģijām. Bet, nonākot laukos pie vectēva, viņam nav viegli aprast ar to, ka dzīvē nedrīkst tikai ņemt, ka arī pašam kaut kas jādod pretī.

Kastinga process nav nekas biedējošs. Sākumā ir neliela fotosesija, kur jāparāda dažādas sejas izteiksmes. Tad lomas kandidāts tiek aicināts aiz maģiskajām durvīm, kur kastinga režisore pie ieslēgtas kameras uzdod pāris vienkāršu jautājumu. Pēc tam ieraksti tiek nodoti kinorežisora Vara Braslas rīcībā.

Visiem bērniem - aktieriem ir kāda kopīga īpašība: viņi ļoti ātri izaug. Arī Undīne Vīksne pirms vairāk nekā desmit gadiem gājusi cauri līdzīgam kastinga procesam. Viņa spēlēja mazo Martu Vara Braslas iepriekšējā filmā "Ūdensbumba resnajam runcim".

"Tā visa vasara tiešām bija ļoti fantastiska," stāsta Martas lomas atveidotāja Undīne Vīksne. "Protams, mēs cēlāmies ļoti agri no rītiem, ļoti daudz strādājām. Varis tiešām brīnišķīgi ar mums strādāja. Nu, bija tāda ļoti laba saskaņa. Teiksim, mēs vienmēr uzfilmējām kaut kādus kadrus... Visādi kāzusi jau sanāca gan ar to kazu, kurai tur papīrs jābaro, ar tām ūdensbumbām. Bet mēs tur vienmēr uzfilmējām kadru un tad sēdējām ar Vari runājām, kas un kā... Ko esam izdarījuši, ļoti viss tā nopietni. Tā kā lieli cilvēki."

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti