«Teātris.zip» noslēdz sezonu ar izrādi «Latgola.lv»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Latvijas Televīzijas raidījumu cikls „Teātris.zip” 21.jūnijā plkst. 21.25 noslēgs savu otro sezonu ar Nacionālā teātra izrādi „Latgola.lv” un īpašu raidījumu, kurā tiksies izrādes un raidījuma veidotāji.

Latgaliešu vitalitāte, kolorīti tipāži, komiskas sadzīves situācijas, mīlestības peripetijas par spīti pensijas gadiem – tās ir sastāvdaļas, kuras izvēlējusies dramaturģe Danskovīte, meklējot latviešu izdzīvošanas recepti savā lugā „Latgola.lv”.

Uz Nacionālā teātra skatuves “Latgola.lv” tiek spēlēta kopš 2010.gada 21.oktobra.

Medijos pieejamā informācija liecina, ka 2010.gadā izrādi noskatījās 10 676 skatītāji, 2011.gadā – 38 212 , 2012.gadā – 21 130, bet 2013.gadā – 35 909. Tas nozīmē, ka kopā šo izrādi ir noskatījušies vairāk nekā 106 tūkstoši skatītāju.

2013.gada martā „Latgola.lv” piedzīvoja 100.izrādi, taču tā aizvien ir viena no pieprasītākajām Latvijas Nacionālā teātra izrādēm arī šajā sezonā.

Raidījumā "Teātris.zip" 21.jūnijā redzēsim trīs Ontonus – Uldi Dumpi, Baltinavas skolas direktoru Imantu Slišānu un Dailes teātra aktieri Pēteri Liepiņu, viņu „sirdsmīļo” Anni – Daci Bonāti, dramaturģi Anitu Ločmeli – Danskovīti un režisoru Valdi Lūriņu, kuri kopā ar raidījuma vadītāju Ojāru Rubeni un izrādes muzikantiem nosvinēs sezonas noslēgumu un „iesildīs” izrādi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti