«Te!» veidotāji aicina pieteikties jaunai televīzijas spēlei «Ciemos»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Latvijas jaunatklāšanas raidījuma “Te!” veidotāju komanda aicina pieteikties interesentus nebijušā televīzijas raidījumā “Ciemos”. Jaunā brīvdabas spēle kopīgā azartā apvienos trīs paaudžu ļaudis no visiem Latvijas lauku novadiem.  

Spēle “Ciemos” sola pamodināt azartu, kas Latvijas iedzīvotāju vidū dzirkstī brīžos, kad “jāsamizo” kaimiņciems futbola mačā vai jāuzvar cīņā par sakoptāko pagasta sētu. Spēles rezultātā noskaidrosies, kurā Latvijas novadā un ciemā mīt visvarošākie ļaudis.

Spēlei aicina pieteikties trīs paaudžu - jaunības, brieduma un vieduma - pārstāvjus. Spēlē piedalīsies jaunietis (aptuveni 14 līdz 22 gadus vecs), dalībnieks, kurš pārstāvēs brieduma paaudzi un iepriekšminētajam varētu būt tēvs vai mamma (aptuveni 35 līdz 50 gadus vecs), bet trešais spēlētājs būs no vieduma paaudzes, kurš abiem iepriekšējiem varētu šo to iemācīt (aptuveni 60 līdz 75 gadus vecs).

Spēlei var pieteikties gan komandā, gan atsevišķi. Dalībniekiem komandā nav obligāti jābūt radiniekiem, bet no viena ciema vai vismaz novada.

Pieteikties spēlei var līdz 15.jūlijam. Plašāka informācija par pieteikšanos pieejama šeit.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti