Rīta Panorāma

Drošība uz ceļa: Sarkanā gaisma

Rīta Panorāma

Tuvojas Saeimas vēlēšanas. Intervija ar Ivaru Ījabu

Šodien LTV1 plkst. 20:00 sāksies jauns seriāls "Divi vienā"

Startē LTV jaunais seriāls «Divi vienā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

4.septembrī plkst. 20.00 LTV1 un replay.lv sāk izrādīt jauno Latvijas Televīzijas veidoto seriālu “Divi vienā”. Seriāls būs skatāms no otrdienas līdz ceturtdienai līdz pat Ziemassvētkiem.

“Šobrīd ir ieplānotas veselas 48 sērijas līdz pat Ziemassvētkiem,” LTV raidījumā “Rīta Panorāma” atklāj seriāla producente Baiba Saleniece, stāstot, ka seriāla filmēšana aizvien turpinās. “Filmēšanas grafiks ir diezgan nežēlīgs. Lai trīs reizes nedēļā būtu ēterā, ir diezgan jāstrādā.”

Seriāla komanda sola – “Divi vienā” būs viegls stāsts par mums pašiem.

“Divi vienā” stāsta centrā ir divas ģimenes – Krūmiņu un Abuladžu. Emīlija Krūmiņa un Veronika Abuladze pirms daudziem gadiem bijušas labākās draudzenes, taču strīds temperamentīgā gruzīna Zuraba dēļ, kuru Veronika Emīlijai “nocēlusi”, draudzību izjaucis. Nu notikusi sakritība – abām ģimenēm nākas dalīt vienu māju, jo Krūmiņu ģimene no laukiem pārvākusies dzīvot tuvāk pilsētai un iekārtojusies Zuraba un Veronikas apdzīvotās dvīņu mājas otrajā pusē. Anete ir Abuladžu, bet Lauris – Krūmiņu atvase. Abi dažādu iemeslu dēļ vairs nedzīvo kopā ar saviem dzīvesbiedriem un, kļūstot par kaimiņiem, viens otrā rada interesi.

Jaunā seriāla režisore ir Inta Gorodecka, bet scenogrāfija veidota tā, lai arī studijā filmētās ainas izskatītos maksimāli dabiski, turklāt darbība notiek ne vien telpās, bet tiek filmēti arī ārskati. Seriāla tituldziesmu iedziedājis Intars Busulis

“Divi vienā” galvenās lomas atveido Lāsma Kugrēna, Indra Briķe, Jakovs Rafalsons, Līga Zeļģe un Ģirts Liuziniks. Jaunajā seriālā redzēsim arī Jāni Jarānu, Mārtiņu Eglienu, Danu Lāci-Avotiņu, Ingu Alsiņu, Regīnu Devīti, Veroniku Plotņikovu un citus. Seriālā filmējas arī Ģirta Liuzinika dēls Everts un aktrises Lienes Sebres meitiņa Emīlija. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti