Kultūras ziņas

Imantam Zemzarim – 70

Kultūras ziņas

Atjaunots Siguldas Jaunās pils interjers

Labākās erotiskās īsfilmas tiešsaistes seansos

«Splendid Palace» tiešsaistē piedāvās erotisko īsfilmu festivāla programmu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Lai nedaudz uzsildītu dzestrā pavasara vēso noskaņojumu, kinoteātris “Splendid Palace” piedāvā iespēju tiešsaistes seansos skatīties festivāla “Best Erotic Shorts” īsfilmas. Programmā iekļauti septiņi jutekliski darbi, kas pārstāv gan dokumentālo, gan animācijas, gan aktierfilmu žanru. Kinoseansiem ir vecuma cenzs: 18+.

Īsfilmas ir viens no pēdējos gados populārākajiem un aktuālākajiem kino žanriem. Izņēmums nav arī erotiskās filmas. To izcilākos paraugus no visas pasaules jau otro gadu Labāko erotisko īsfilmu festivālā demonstrē kinoteātris “Splendid Palace”.

Kinoteātra “Splendid Palace” mākslinieciskā vadītāja, kinokritiķe Daira Āboliņa stāsta: “Pastāv robeža starp erotisko un seksa kino un starp seksa kino un pornogrāfiju. Neviens konkrētu līniju novilkt nevar. Tas ir gan gaumes, gan mākslinieciskās izpratnes jautājums. Bet skaidrs, ka erotika ir viegls žanrs. Tikai mazliet uzmundrinošs, juteklisks.”

Festivāla programmā iekļautas atšķirīgu žanru īsfilmas no Francijas, Spānijas, Izraēlas un Beļģijas. Tie ir septiņi erotiski īsstāsti par lirisku romantiku, juteklismu un kvēlu seksualitāti dokumentālā, animācijas un spēlfilmu žanrā.

“Nekā piedauzīga šajās filmās nav. Arī lielie klasiķi Linčs, Trīrs izmanto atklātas, erotiskas ainas. Neesam jau nekādi puritāņi, un kāpēc mums vakarā nebaudīt šāda tipa filmas,” uzsver Āboliņa.

Kā atzīst festivāla rīkotāji, erotika kino dod tikai impulsu. Viss pārējais ir pieauguša cilvēka izvēle ļauties fantāzijām. Festivāla “Best Erotic Shorts” septiņdesmit minūšu programma skatītājiem vecumā no astoņpadsmit gadiem “Splendid Palace” tiešsaistes seansos pieejama no 15. aprīļa līdz maija beigām.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti