«Splendid Palace» tiešraidē demonstrēs eksperimentālu filmu «Ierašanās»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

2.septembrī plkst. 19.30 kinoteātris "Splendid Palace" Rīgā pieslēgsies slepenam bunkuram, lai tiešraidē demonstrētu sensacionālu eksperimentālo filmu "Ierašanās".

Tā būs pasaules pirmizrāde un vienīgais seanss režisora Maikla Madsena jaunajai filmai, kas ļoti reālistiski izspēlējusi hipotētisku iespējamību par cilvēces kontaktu ar ārpuszemes intelektu. Filma ir kā mācību trauksme, uzdodot neērtu jautājumu - vai cilvēce ir gatava stāties aci pret aci ar svešajiem. Pirms filmas būs saruna ar atraktīvo kosmosa entuziastu un Marsa misijas kandidātu Paulu Irbiņu.

Filmā "Ierašanās" vadošie zinātnieki no NASA, ESA un Kosmosa centra Vīnē dalīsies stāstos par ārpus Zemes būtnēm un atklās nezināmus faktus, uzdodot jautājumu - vai var pieļaut, ka pastāv vēl kāda cita inteliģenta būtne kosmosā bez cilvēka. Eksperimentālā filma sola šermuļus uzdzenoši ticamu scenāriju par to, kāds varētu būt pirmais kontakts, satiekoties divām ar intelektu apveltītām būtnēm, kuras šķir neskaitāmi miljoni gaismas gadu.

Filma "Ierašanās" ("The Visit: An Alien Encounter") tiks demonstrēta tiešraidē vairāk nekā 20 valstīs. Tā tiks translēta no slepena valdības bunkura, kas speciāli radīts šādām un līdzīgām krīzes situācijām. Pirmizrādes apmeklētājiem būs iespēja pirmajiem redzēt filmu, kā arī tiešsaistē dzirdēt ekspertu un filmas veidotāju diskusiju no slepenā bunkura.

Filmas režisors Maikls Madsens kļuva plašāk pazīstams ar 2010.gada veikumu "Mūžībā". Filma, kas pētīja cilvēces cīņu ar milzīgajiem kodolatkritumu draudiem, tika atzinīgi novērtēta vairākos festivālos. Arīdzan gaidāmā filma "Ierašanās" jau piedzīvojusi ovācijas vienā no prestižākajiem Amerikas festivāliem - Sandansas kino festivālā.

Filma "Ierašanās" tiks translēta angļu valodā ar sinhrono tulkojumu latviešu valodā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti