«Splendid Palace» saņem asociācijas «Europa Cinemas» balvu par labāko kino programmu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Kinoteātra "Splendid Palace" 98. jubilejas seansa laikā 13. decembrī Starptautiskās asociācijas "Europa Cinemas" vadības komiteja paziņoja, ka balva par 2021. gada labāko kino programmu (Europa Cinemas award for Best Programming 2021) tiek piešķirta kinoteātrim "Splendid Palace" par ievērojamu, daudzveidīgu un kvalitatīvu darbību, informēja kinoteātra pārstāvji.

"Europa Cinemas" starptautisko attiecību vadītāja Fatima Džumēra (Fatima Djoumer) uzrunāja kinoteātra komandu attālināti no Vācijas: "Katru gadu mēs izvērtējam un apbalvojam labākos Eiropas kino izrādītājus. Un šogad mēs balvu par labāko kino programmu 2021. gadā piešķiram kinoteātrim "Splendid Palace" Rīgā. Es apsveicu visu komandu ar panākumiem un ieguldīto darbu."

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Šādu balvu katru gadu piešķir tikai vienam vai diviem kinoteātriem pasaulē, un tas ir pirmais gadījums, kad šādu godu pasaulē izpelnās kinoteātris no Latvijas.

"Eiropa Cinemas" apvieno kinoteātrus, kas veicina Eiropas filmu apriti, veidojot plašu tīklu Eiropā un ārpus tās. Asociācijā šobrīd reģistrētas 72 valstis, 786 pilsētas, 1268 kinoteātri. Kinoteātris "Splendid Palace" šajā apvienībā darbojas kopš 1994. gada.

"Esmu apmeklējusi vairākas Eiropas balvu pasniegšanas ceremonijas, bet nevarēju iedomāties, ka kādu dienu, pateicoties "Splendid Palace" komandas darbam, es stāvēšu šeit uz šīs skatuves un saņemšu šo prestižo balvu. Saņemtā Eiropas mēroga nozares profesionāļu atzinība ne tikai ievērojami cels kinoteātra reputāciju, bet vairos kinoteātra "Splendid Palace" un Latvijas atpazīstamību pasaulē," svinīgā uzrunā pasākuma laikā pauda SIA "Rīgas nami" valdes priekšsēdētāja Vineta Verika.

Kā norādīja kinoteātra pārstāvji, "Splendid Palace" komanda mērķtiecīgi jau gadiem ilgi strādājusi, lai veidotu savu skatītāju kino gaumi un pārliecību, ka greznākais un senākais Latvijas kinoteātris rāda labāko kino pasaulē. "Europa Cinemas" piešķirtā balva kategorijā "Best Programming 2021" ir lieliska motivācija turpmākajam darba cēlienam un jo īpaši, gatavojoties kinoteātra simtgadei 2023. gadā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti