Signe Baumane: Nākošajā projektā gribu savienot seksu un depresiju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Režisore Signe Baumane intervijā Latvijas Televīzijai atklāj, ka savā nākamajā kino projektā vēlas apvienot divas tēmas – seksu un depresiju un uztaisīt filmu par laulībām.

„Esmu uztaisījusi filmas par seksu, daudzas īsfilmas, tad vienu garo filmu par depresiju, un manā nākošajā projektā es gribu savienot kopā seksu un depresiju. Es gribu uztaisīt filmu, kurā es savienoju kopā šīs divas tēmas vienā un uztaisīt filmu par laulībām,” stāsta Baumane.

Jau vēstīts, ka Baumanes pilnmetrāžas animācijas filma pieaugušajiem „Akmeņi manās kabatās” pēc Nacionālā kino centra (NKC) izveidotās ekspertu komisijas lēmuma tika virzīta ASV Kinoakadēmijas balvas "Oskars" nominācijai par labāko ārzemju filmu.

„Es filmas netaisu „Oskariem”,” uz balvas novēlējumu atmāj režisore. „Oskaru” ēnu Baumane gan redzējusi kā zaķi, kas fiksi noskrien garām.

„Domāju, ka man nebija nekādu cerību, bet tā spēle jāspēlē,” piebilst režisore.

Kā zināms, Signe Baumane par animācijas filmu "Akmeņi manās kabatās" saņēma vairākas filmu festivāla "Lielais Kristaps" balvas - kā labākā scenāriste un labākā animācijas filmas režisore. Savukārt pati filma ieguva balvu kategorijā "Labākā animācijas filma".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti