Sāks demonstrēt pašmāju seriāla «Prāts vai instinkts» otro sezonu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.

Sākot no 28. oktobra, katru ceturtdienas vakaru pulksten 21.55 LTV1 ēterā būs skatāma režisores un producentes Žaklīnas Cinovskas seriāla «Prāts vai instinkts 2» jaunās sezonas sērijas.

Līdzās pirmās sezonas iemīļotajiem aktieriem «Prāts vai instinkts 2» epizodēs satiksim vairākus sabiedrībā zināmus cilvēkus – Jurģi Liepnieku, Lauri Reiniku, Aneti Sončiku un Ellu, kā arī divas Krievijas kino zvaigznes - Dmitriju Haratjanu un Jevgeniju Sidihinu.

««Prāts vai instinkts 2» tapšana man bija viens no līdz šim lielākajiem izaicinājumiem, ko vēl vairāk ietekmēja ekonomiskā situācija valstī un situācija valsts kino industrijā kopumā. Esmu gandarīta, ka to izdevies izlolot, un jau drīzumā tas būs skatāms TV ekrānos. Seriāla lielāko vērtību saskatu gan filmēšanas vidē – daudzveidīgās ainavās Rīgā un citviet, kā arī aktieru buķetē, ko veido spilgtas pašmāju un Krievijas kino industrijas personības. Vēlos pateikties ikvienam, kurš piedalījās šī projekta tapšanā un noticēja man,» atklāj Žaklīna Cinovska, seriāla «Prāts vai instinkts» producente un režisore.

Seriāla jaunā sezona 13. sēriju garumā skatītājiem sola daudz negaidītu pavērsienu un situāciju atrisinājumu, kā arī latviešu kino industrijai neraksturīgas pikantas, intīmas ainas.

«Prāts vai instinkts 2» atspoguļos ikdienas notikumus un piedzīvojumus jau pirmajā seriāla sezonā iemīļoto personāliju, piecu rīdzinieču dzīvēs – Zanes (Evija Kromule-Skulte), Valērijas (Santa Didžus), Terēzes (Ieva Aleksandrova-Eklone), Emīlijas (Milena Gulbe) un Laumas (Terēze Lasmane).

Epizodiskā lomās seriāla otrajā sezonā būs redzams sabiedrisko attiecību guru Jurģis Liepnieks, kurš šajā sezonā iejutīsies seksaloga lomā, dziedātājs Lauris Reiniks, par «ballīšu karalieni» dēvētā Anete Sončika seriālā atveidos pati sevi un būs redzama kopā ar brāli Jāni. Tomēr lielāko pārsteigumu skatītājiem sagādās pašmāju dziedātāja un uzņēmēja Ella (Elīna Fūrmane), kura kopā ar Valmieras Drāmas teātra aktieri Krišjāni Salmiņu būs redzama visnotaļ amizantās mīlas ainās. Jāatzīst, Ella ar savām izcilajām aktrises dotībām pārsteidza visu filmēšanas grupu.

Savukārt pirmajā seriāla sezonā seriālā filmējušās tādas sabiedrībā zināmas personas kā Valērijs Kargins, Jānis Peters, Leonīds Loginovs u.c.

Katra seriāla sērija uzņemta dažādās vietās galvaspilsētā Rīgā un Jūrmalā. Īpaši interesantas seriāla filmēšanas ainas norisinājās tirdzniecības centrā «Spice», kur uzņemtajās ainās attēlota arī viena no kaislīgākajām sieviešu lietām – iepirkšanās jeb «šoppings» , kā arī sociāli aktīvas lietas, kas ikdienā vieno daiļā dzimuma pārstāves. Īpaši liels gandarījums par t/c «Spice» vadītājas Ivetas Lāces atbalstu un pretimnākšanu šo ainu tapšanā!

Režisores un producentes Žaklīnas Cinovskas veidotais seriāls – komēdijdrāma «Prāts vai instinkts» pirmizrādi piedzīvoja 2006. gada novembrī. Tas ir pirmais un līdz šim vienīgais šāda veida seriāls televīzijas filmu industrijā Latvijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti