Rīta Panorāma

Eiropu posta spēcīga vētra

Rīta Panorāma

ES līderi sola cīnīties ar enerģijas cenas kāpuma sekām

Tiešsaistes seansos festivāla Riga IFF filmas

Sākoties ierobežojumiem, festivāls Riga IFF turpināsies tiešsaistē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Rīgas Starptautiskais kino festivāls (Riga IFF) šogad norisinās no 14. oktobra līdz 24. oktobrim. No brīža, kad Latvijā oficiāli stāsies spēkā papildu ierobežojumi epidemioloģiskās situācijas uzlabošanai, festivāla rīkotāji piemēros ierobežojumus klātienes seansiem, informēja organizatori.

Reaģējot uz plānotajiem ierobežojumiem, skatītājiem tiks nodrošināta iespēja ieplānotos seansus baudīt tiešsaistē visā Latvijas teritorijā to sākotnēji paredzētajos laikos.

Līdz svētdienai, 24. oktobrim, programmā skatāmi darbi no visām 10 festivāla sadaļām, tostarp lielākā daļa Riga IFF Pilnmetrāžas filmu konkursa filmām, kas turpina sacensību par festivāla galveno balvu. 

Ar pilnu festivāla programmu, kā arī atklāto vēstuli Latvijas Republikas amatpersonām, ir iespējams iepazīties Riga IFF mājaslapā.

Riga IFF astoņu gadu laikā ir kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem kino kultūras pasākumiem gan Latvijā, gan Baltijas jūras reģionā, nodrošinot Latvijas iedzīvotāju un kino industrijas darbinieku iekļaušanos Eiropas kino ainavā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti