Sākas Rojas kino brīvdienas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Rojā 26.jūlijā sāksies "Rojas kino brīvdienas", kas trīs dienu garumā piedāvās skatīties Latvijā tapušas filmas, kā arī tikties ar to veidotājiem.

Pasākuma kulminācija būs sestdienas vakarā, kad kino seansi notiks Rojas pludmalē pie pašas jūras uz lielformāta ekrāna.

Plašāk par “Rojas kino brīvdienu” norisi stāsta Rojas novada kultūras pasākumu organizatore Dace Broka: “Šovakar mēs iesāksim kino brīvdienas divos burvīgos mūsu novada ciemos. Iesāksim ar filmu par savu kultūras personību Ziedoni Lindi. Filma saucas “Ziedonis”, un to ir uzņēmusi jaunā režisore Kristīne Vanaga. Šajā vakarā vēl varēs noskatīties Askolda Saulīša jauno filmu “Dziesmuvara”, kā arī triloģijas par Latvijas rokmūzikas vēsturi “Savējie sapratīs. Septiņdesmito spožums un posts” otro filmu.

Dace Broka stāsta par Rojas kino brīvdienām
00:00 / 00:29
Lejuplādēt

Piektdien kino skatīšanās turpināsies trīs brīvdabas kinoteātros Rojā. Kulminācija, protams, būs sestdien. Tad mums būs kino brīvdienu vakars pie jūras, pašā pludmalē. Demonstrēsim divas lieliskas filmas. Rojas pirmizrādi piedzīvos režisores Ināras Kolmanes jaunā spēlfilma “Bille”, un pēc tam turpināsim ar naktsseansu, kurā būs iespēja noskatīties leģendāro režisora Rolanda Kalniņa filmu “Četri balti krekli”.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti