Sākas pieteikšanās īsfilmu veidošanas «Rīgas Vasaras skolai 2016»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Sākusies pieteikšanās ''Rīgas Vasaras skolai 2016''. Projekts ik gadu apvieno gan Latvijas, gan ārvalstu studentu komandas, kopīgi veidojot īsfilmas. 

Dalībnieki piedalīsies dažādās sociālās un kultūras aktivitātes, lai arī ārzemju studenti uzzinātu vairāk par Latviju. Vasaras skola sāksies 6. augustā un ilgs divas nedēļas.

Pasākuma organizatore Paula Vilsone iedrošina pieteikties arī tos jauniešus, kuri uzskata, ka viņu zināšanas, iespējams, šādam projektam ir nepietiekamas, jo tā nebūt nav - darbs pie īsfilmu veidošanas notiek profesionāļu vadībā, kā arī tas ir komandas darbs.

Paula Vilsone aicina pieteikties Rīgas vasaras skolai 2016
00:00 / 00:47
Lejuplādēt

“Proti, viss vienam pašam cilvēkam nav jāpaveic. Attiecīgi, ja nu nepadodas tieši filmēšana, tad droši sevi var pierādīt kā scenāriju veidotāju vai arī kā žurnālistu. Lai arī tā, protams, ir vasara, kad prāts nebūt nenesas domāt par akadēmiskām lietām, tomēr Rīgas Vasaras skola ir lieliska iespēja ne tikai iegūt jaunas un vērtīgas zināšanas, bet arī attīstīt sevi kā profesionāli gan filmēšanā, gan komunikācijā kopumā. Tāpat, protams, arī Vasaras skolā ir iespējams satikt un iepazīt cilvēkus no visas pasaules, kurus citkārt, iespējams, arī nemaz nesatiktu citos dzīves ceļos,” saka Vilsone. 

Pieteikties iespējas Rīgas Vasaras skolas mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti