Rīgas vasaras skolas studenti prezentēs īsfilmas par kultūru Rīgas mikrorajonos

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Ar pirmizrādi sešām īsfilmām par kultūru Rīgas apkaimēs - Čiekurkalnā, Mežaparkā, VEF, Grīziņkalnā, Spilvē un Imantā - noslēgsies  Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes rīkotā "Rīgas vasaras skola 2014".

Rīgas vasaras skolas studentu veidoto īsfilmu pirmizrādes notiks sestdien,16.augustā,  plkst. 19 Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē Rīgā.

Pirmizrādes laikā īsfilmu autori prezentēs filmas un runās par iegūto pieredzi Rīgā. Filmas vērtēs profesionāla žūrija un prezentācijas noslēgumā tiks izvēlēta filma, kura iegūs lielo Rīgas vasaras skolas "Grand Prix" balvu. Tiks apbalvota arī filma, kas iegūs skatītāju simpātiju.

Kā jau vēstījām, Rīgas vasaras skolas studenti Rīgā ieradušies no 14 valstīm. Šogad dalībnieki pārstāv Austrāliju, Azerbaidžānu, Čehiju, Igauniju, Vāciju, Grieķiju, Itāliju, Kazahstānu, Poliju, Dienvidāfriku, Tanzāniju, Apvienoto Karalisti, Uzbekistānu un Latviju.

Rīgas vasaras skolas dalībnieki no 3. līdz 14.augustam apgūst praktisku studiju kursu par vizuālo identitāti. Papildus lekcijām, semināriem un kultūras pasākumiem studenti strādā arī pie īsfilmu veidošanas par Rīgas apkaimēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti