Rīgas fotomēnesis izsludina pieteikšanos portfolio skatei

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Festivāls "Rīgas fotomēnesis 2016" aicina fotogrāfus pieteikties portfolio skatei. Tā ir iespēja topošiem un profesionāliem fotogrāfiem parādīt savus darbus īpaši atlasītai fotogrāfijas profesionāļu grupai - kuratoriem, foto festivālu organizatoriem, žurnālu redaktoriem un fotogrāfiem.

Portfolio skate ir arī vieta, kur dibināt kontaktus ar nozares profesionāļiem. Portfolio skate notiks 13.maijā "Nordic Club House", Vecrīgā. Pieteikumus skatei pieņem, kamēr vietas ir aizpildītas.

Dalība portfolio skatē garantē vismaz piecus individuālus skates seansus ar kādu no ekspertiem. Šogad savu vērtējumu sniegs Kima Knopersa, Amsterdamas fotogrāfijas muzeja "Foam" kuratore, Salvatore Vītale, žurnāla "YET" galvenais redaktors, Nestana Nijaradze, Tbilisi fotofestivāla radošā direktore, Tims Klārks, žurnāla "1000 Words" izdevējs un redaktors, Andrejs Lenkevičs, fotogrāfs un Minskas fotogrāfijas mēneša direktors, Zane Onckule, "kim?" laikmetīgās mākslas centra programmas vadītāja, Mindaugs Kavaļausks, Kauņas fotofestivāla direktors, Vincents Marsilesī, žurnāla "The Eyes" redaktors un izdevējs, Laura Totsa, Tallinas fotomēneša radošā direktore, Anastasia Fedorova, žurnāla "Calvert Journal" korespondente un redaktore, Kšistofs Kandrovics, Hamburgas fototriennāles radošais direktors un Lodzas fotofestivāla direktors, kā arī Alnis Stakle, fotogrāfs, pedagogs un festivāla "Rīgas fotomēnesis 2016" līdzkurators.

Plašāka informācija par portfolio skati un pieteikšanās - festivāla "Rīgas fotomēnesis" mājaslapā.

Rīgas fotomēnesis ir starptautisks fotogrāfijas festivāls, kas iepazīstina ar aktuālo Ziemeļeiropas un Austrumeiropas fotogrāfijā. Otrais Rīgas fotomēnesis notiks 2016.gada maijā un jūnijā, piedāvājot astoņas izstādes un vairāk nekā 20 notikumus ar vienojošo tēmu "Teritorijas, robežas, savienojumi".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti