Rīgā vienreizējā seansā rādīs filmu, kurā spēlē Makolija Kalkina brālis

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Šodien, 20. jūnijā, plkst. 18 Rīgā Kaņepes Kultūras centrā notiks 2018. gadā uzņemtās filmas “The Song of Sway Lake” ("Šūpojošā ezera dziesma") izrādīšana ar režisora Ari Golda līdzdalību, informē Kaņepes kultūras centra pārstāvji.

“Filma ir par vasaru uz ezera un krievu tautības viesi, kurš sava apmeklējuma laikā izmaina veselu ģimenes dzīvi,” atklāj režisors Golds. “Stāsts ir par nostalģiju, veco mūziku un kultūru sadursmi. Pēc savas neilgās viesošanās Latvijā uzskatu, ka filma tiešām tikpat labi varētu tikt uzņemta šeit – ņemot vērā Latvijas dabas dzeju un vasaras noskaņu.”

Filmā piedalās tādi pazīstami aktieri kā Makolija Kalkina brālis Rorijs Kalkins un Roberts Šīhans (piedalījies filmās “Umbrella Academy”, “Misfits”).

Filma ir uzvarējusi 20 dažādos starptautiskajos filmu festivālos un iekļauta vairāk nekā simt starptautisko filmu festivālu izlasēs.

Tā kā filmas seanss Kaņepes Kultūras centrā ir bez maksas, organizatori interesentus lūdz ierasties savlaicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti