RIGA IFF paziņo 2021. gada norises datumus un publicē aizvadītās sezonas ierakstu arhīvu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Rīgas Starptautiskā filmu festivāla (Riga IFF) 2020. gada spilgtāko publisko diskusiju, lekciju un interviju ieraksti tagad pieejami festivāla mājaslapas atskata sadaļā. Savukārt nākamā gada festivāls notiks no 14. līdz 24. oktobrim, informēja organizatori.

Noslēdzot šo sezonu, kuras vadmotīvs bija spēja apzināt un pieņemt nezināmo, līdzās notikumu ierakstiem publicēts arī atskats uz festivāla 2020. gada norisi.

2020. gada video arhīvā skatāma, piemēram, starptautisku atzinību guvušās filmas “Projām” režisora Ginta Zilbaloža meistarklase, paplašinātās realitātes profesionāļu lekcijas festivāla programmā “RIGA IFF GOES XR”, programmas “Architect’s Cut” vieskuratora Viestura Celmiņa saruna ar arhitektēm Sintiju Vaivadi un Evelīnu Ozolu, sadarbībā ar Latvijas Dabas fondu organizētā klimata pārmaiņām veltītā saruna pēc filmas “Aniara” seansa, intervijas ar kopumā 25 režisoriem, kas piedalījās “Short Riga” programmā, ilgtspējīgu un klimatam draudzīgu kino norišu veidošanai veltīts lekciju cikls “Green Charter For Film Festivals”.

Ar iepriekšējo gadu arhīva saturu var iepazīties Riga IFF mājaslapā.

Riga IFF top ar Valsts kultūrkapitāla fonda, ES programmas “Radošā Eiropa – MEDIA”, Nacionālā kino centra un Rīgas domes atbalstu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti