Rīgā, Daugavpilī un Valmierā rādīs jauno poļu režisoru īsfilmas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Rīgā, Valmierā un Daugavpilī būs iespēja bez maksas noskatīties īsfilmas, kas piedalās Poznaņā notiekošā “Short Waves” festivālā. Programmā iekļautas septiņas dokumentālas, animācijas un spēlfilmas, ko veidojuši jaunie poļu režisori. 

“Short Waves” filmu skati Latvijā jau otro gadu pēc kārtas rīko Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultāte (LU SZF) sadarbībā ar Polijas vēstniecību Latvijā.

Pirmdien, 9. martā, plkst. 15 filmu programmu būs iespējams noskatīties Vidzemes augstskolā Valmierā. Otrdien, 10. martā, plkst. 15 filmas būs skatāmas Daugavpilī, Poļu kultūras centrā, bet trešdien, 11. martā, plkst. 15 - "Multikino" Rīgā (Riga Plaza). Ieeja uz visiem seansiem ir bezmaksas.

Skatītājiem Latvijā būs iespēja arī nobalsot par savu favorīti. “Short Waves” balsojumi dažādās pasaules vietās tiks apkopoti un "Grand Prix" tiks paziņots festivāla noslēguma pasākumā 29. martā Poznaņā.

“Short Waves” ir Polijas "AD Arte" fonda iniciatīva un tas šogad notiks jau septīto reizi notiks Polijas pilsētā Poznaņā. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti