Režisors Vitālijs Manskis uzaicināts kļūt par ASV Kinofilmu un mākslas zinātņu akadēmijas biedru

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

30. jūnijā Losandželosā  ASV Kinofilmu un mākslas zinātņu akadēmija paziņoja par jaunu biedru uzņemšanu. Akadēmija ir uzaicinājusi pievienoties organizācijai 819 kino industrijas pārstāvjus, kuri izcēlušies ar savu ieguldījumu kinofilmu veidošanā. Viņu vidū ir arī Latvijā dzīvojošais un strādājošais dokumentālo filmu režisors Vitālijs Manskis, medijus informēja festivāla “Artdocfest/Rīga” pārstāvji.

Vēstulē, kas tika nosūtīta jaunajiem biedriem, akadēmijas prezidents Deivids Rubins raksta: “Akadēmija ar prieku sveic savā vidū ievērojamus kino mākslas un zinātnes darbiniekus. Mēs vienmēr tiecamies uzaicināt cilvēkus ar neparastu talantu, kas atspoguļo mūsu pasaules kino kopienas bagātīgo daudzveidību.”

Amerikas Kino mākslas un zinātnes akadēmija ir globāla organizācija, kurā darbojas vairāk nekā 9000 biedru – talantīgi un spilgti kino nozares pārstāvji.

Vitālijs Manskis ir vairāk nekā 30 dokumentālo filmu režisors, viņa filmas ir apbalvotas vairāk nekā 100 starptautiskos festivālos. Manskis ir arī starptautiskā dokumentālo filmu festivāla “Artdocfest /Rīga” prezidents, festivāls jau šī gada novembra beigās norisināsies Rīgā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti