Režisors Andris Gauja pabeidzis «Izlaiduma gada» montāžu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Kā liecina režisora Andra Gaujas ieraksts „Facebook” profilā, 15.janvārī pabeigts darbs pie pilnmetrāžas aktierfilmas „Izlaiduma gads” montāžas.

"Jau pusgadu visiem stāstām, ka filma Izlaiduma gads ir "teju samontēta". Šodien tas patiešām ir noticis: pasludinām filmu par pabeigtu! Sekojiet mūsu jaunumiem, tādi būs drīz,” filmas režisors Andris Gauja raksta savā „facebook” lapā.

Kā lsm.lv telefoniski pavēstīja režisors, nākamnedēļ gaidāms filmas oficiālais treileris, taču priekšā vēl filmas krāsu korekcija un skaņu montāža. Visticamāk, ka filmas "Izlaiduma gads" pirmizrāde gaidāma šī gada septembrī vai pat oktobra sākumā.

Kā iepriekš vēstīts, pirms vairāk nekā diviem gadiem aizsākts kā dokumentāla filma – portrets par kādu vidusskolu, projekts „Izlaiduma gads” izvērtās spēlfilmā par Ingas Alsiņas atveidoto skolotāju Zani un viņas attiecībām ar audzināmo klasi.

Filmas „Izlaiduma gads” veidošana balstīta uz entuziasma – gan ziedotājiem un sponsoru pienesumu, arī nelielu Kultūrkapitāla fonda finansiālo atbalstu, gan brīvprātīgo iesaistīšanos masu skatos un brigādes darbā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti